Διαγωνισμός

Ψηφίστε την καλύτερη ταινία του 2019 και κερδίστε 123 σινεφίλ δώρα!

Οι Χρυσές Σφαίρες απονεμήθηκαν, οι υποψηφιότητες των Όσκαρ οριστικοποιούνται καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές, και οι ενώσεις των επαγγελματιών του σινεμά και των κριτικών έχουν δημοσιοποιήσει τις ταινίες που επέλεξαν ως καλύτερες της χρονιάς που μας πέρασε... Τώρα ο λόγος ανήκει σε εσάς, τους αναγνώστες του «α» και του athinorama.gr, για να αναδείξετε τις δικές σας καλύτερες ταινίες του 2019.

Ψηφίστε τις καλύτερες ταινίες του 2019 και πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει το «α» για να κερδίσετε πλούσια κινηματογραφικά δώρα.

Οφείλουμε να σημειώσουμε πως κάθε χρονιά η δεκάδα των αναγνωστών του «α» βρίσκεται ανάμεσα στα δημοφιλέστερα του athinorama.gr, διαβάζεται φανατικά και αναδεικνύει μια πολυσυλλεκτική, αναπάντεχη ομάδα ταινιών. Δείτε εδώ την περσινή λίστα των ταινιών που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους των αναγνωστών του «α».

Πατήστε εδώ για να μπείτε στην φόρμα συμμετοχής στη ψηφοφορία, στην οποία βρίσκονται ΟΛΕΣ οι ταινίες που κυκλοφόρησαν στις αθηναϊκές αίθουσες από την 1/1/2019 έως τις 31/12/2019 (εξαιρούνται φυσικά οι επανακυκλοφορίες).

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου (4 μ.μ.) με τη δημοσίευση του top-10 των αναγνωστών και την ανακοίνωση των τυχερών που κερδίζουν τα δώρα. Μέχρι στιγμής, το «α» εξασφάλισε 93 δώρα για τους αναγνώστες του.

Ψήφισε εδώ τις 10 καλύτερες ταινίες του 2019 και μπες στην κλήρωση για τα πλούσια δώρα.

Τα δώρα της ψηφοφορίας των καλύτερων ταινιών του 2019:

30 κάρτες αθηνόραμα Club

Το αθηνόραμα Club είναι μια μοναδική πρωτοβουλία του «αθηνοράματος», ένα club μελών που δημιουργήθηκε για όσους θέλουν να απολαμβάνουν έξυπνα και πιο οικονομικά ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η Αθήνα. Συνεργάζεται με εκατοντάδες χώρους από όλο το φάσμα της γαστρονομίας, της ψυχαγωγίας και της πολιτιστικής ζωής της πόλης, στους οποίους περιλαμβάνονται και μερικές από τις καλύτερες κινηματογραφικές αίθουσες της πόλης, εξασφαλίζοντας για τα μέλη του ειδικές τιμές και εκπτώσεις μέχρι και 50%.

T-Shirt «Κόντρα σε Όλα», USB Hub και γυναικείο φανελάκι «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» και καρφίτσα, φλασκί, καπέλο «Ad Astra»

Ένα (1) άτομο θα κερδίσει ένα (1) T-Shirt από την ταινία «Κόντρα σε Όλα», ένα (1) USB Hub και γυναικείο φανελάκι (large) από την ταινία «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο», από μία (1) καρφίτσα, φλασκί, καπέλο από την ταινία «Ad Astra». Μια προσφορά της Odeon.

Τετράδιο, φλασκί, καπέλο, τζάκετ, μπρελόκ «Ad Astra»

Ένα (1) άτομο θα κερδίσει από ένα (1) τετράδιο, φλασκί, καπέλο, τζάκετ (medium) και δύο (2) μπρελόκ από την ταινία «Ad Astra».

Τετράδιο, φλασκί, τζάκετ, καπέλο «Ad Astra»

Ένα (1) άτομο θα κερδίσει από ένα (1) τετράδιο, φλασκί, τζάκετ (extra large), καπέλο από την ταινία «Ad Astra». Μια προσφορά της Odeon.

Τετράδιο, φλασκί, τζάκετ, καπέλο «Ad Astra» και γυναικείο φανελάκι «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο»

Ένα (1) άτομο θα κερδίσει από ένα (1) τετράδιο, φλασκί, τζάκετ (small), καπέλο από την ταινία «Ad Astra» και ένα (1) γυναικείο φανελάκι (large) από την ταινία «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο». Μια προσφορά της Odeon.

Τετράδιο, φλασκί, τζάκετ, καπέλο «Ad Astra», γυναικείο φανελάκι «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» και T-Shirt «Κόντρα σε Όλα»

Ένα (1) άτομο θα κερδίσει από ένα (1) τετράδιο, φλασκί, τζάκετ (small), καπέλο από την ταινία «Ad Astra», ένα (1) γυναικείο φανελάκι (large) από την ταινία «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» και ένα (1) T-Shirt από την ταινία «Κόντρα σε Όλα». Μια προσφορά της Odeon.

Ποτήρι, καπέλο «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος», στέκα «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους», κασετίνα «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ» και πυξίδα «Jumanji: Η Επόμενη Πίστα»

Δύο (2) άτομα θα κερδίσουν από ένα (1) ποτήρι και καπέλο από την ταινία «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος», μία (1) στέκα από την ταινία «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους» και μία (1) πυξίδα από την ταινία «Jumanji: Η Επόμενη Πίστα». Μια προσφορά της Feelgood Entertainment.

Σακ βουαγιάζ και νεσεσέρ «Οι Άγγελοι του Τσάρλι»

Ένα (1) άτομο θα κερδίσει από ένα (1) σακ βουαγιάζ και νεσεσέρ από την ταινία «Οι Άγγελοι του Τσάρλι». Μια προσφορά της Feelgood Entertainment.

Φούτερ και σημειωματάριο «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ»

Ένα (1) άτομο θα κερδίσει από ένα (1) φούτερ και σημειωματάριο από την ταινία «Ψυχρά κι Ανάποδα ΙΙ». Μια προσφορά της Feelgood Entertainment.

Tote bag «Αρπακτικά Πτηνά», T-Shirt («Δόκτωρ Ύπνος από τον Στίβεν Κινγκ»), φιγούρες «Playmobil: Η Ταινία»

Δύο (2) άτομα θα κερδίσουν από μία (1) tote bag από την ταινία «Αρπακτικά Πτηνά και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν» και από ένα (1) T-Shirt από την ταινία «Δόκτωρ Ύπνος από τον Στίβεν Κινγκ», φιγούρες από την ταινία «Playmobil». Μια προσφορά της Tanweer.

Tote bag «Αρπακτικά Πτηνά» και αντίτυπο του βιβλίου «Η Καρδερίνα»

Ένα (1) άτομο θα κερδίσει από μία (1) tote bag από την ταινία «Αρπακτικά Πτηνά και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν» και από ένα (1) αντίτυπο του βιβλίου «Η Καρδερίνα» από την ομότιτλη ταινία. Μια προσφορά της Tanweer.

Φιγούρες και strip με προσωρινά τατού «Playmobil: Η Ταινία»

Ένα (1) άτομο θα κερδίσει από δώδεκα (12) φακελάκια με φιγούρες Playmobil και 16 strip με προσωρινά τατού, επίσης Playmobil. Μια προσφορά της Tanweer.

Παιδική ομπρέλα «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας 3», soundtrack «Yesterday» και tote bag, παιδικό φούτερ «Οικογένεια Άνταμς»

Ένα (1) άτομο θα κερδίσει από μία (1) παιδική ομπρέλα από την ταινία «Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας 3», ένα (1) CD με το soundtrack της ταινίας «Yesterday» και 1 tote bag και 1 παιδικό φούτερ από την ταινία «Οικογένεια Άνταμς». Μια προσφορά της Tulip.

Παιδικό T-Shirt, αυτοκόλλητα, μπρελόκ «Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων», T-Shirt, στέκα, μπαντάνα, αυτοκόλλητα «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2» και soundtrack «Yesterday»

Ένα (1) άτομο θα κερδίσει από ένα (1) παιδικό T-Shirt, σετ με αυτοκόλλητα και μπρελόκ από την ταινία «Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων», ένα (1) T-Shirt, σετ με αυτοκόλλητα, μπαντάνα και στέκα από την ταινία «Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2» και ένα (1) CD με το soundtrack της ταινίας «Yesterday». Μια προσφορά της Tulip.

Ο κάθε νικητής μαζί με τα δώρα του θα παίρνει επίσης μια κινηματογραφική αφίσα, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.