Νέα

Online πρεμιέρα για την ταινία «Κι Αύριο, ο Κόσμος Όλος»

Από -

Η εταιρία διανομής StraDa Films μέσω του www.viva.gr και του www.iplatforma.gr, παρουσιάζει διαδικτυακά τη γερμανική ταινία «Κι Αύριο, ο Κόσμος Όλος» της Τζούλια Βον Χέινζ.

Η ταινία τοποθετείται στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας, όπου μια πρωτοετής φοιτήτρια Νομικής ξεκόβει από το συντηρητικό οικογενειακό περιβάλλον της και γίνεται μέλος σε ένα αντιφασιστικό κοινόβιο. Καθώς οι διαφωνίες ανάμεσα στους πιο μετριοπαθείς και στους θερμόαιμους ως προς τη δράση φουντώνουν, η ηρωίδα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα κρίσιμο ερώτημα: η βία δικαιολογείται στη μάχη κατά του φασισμού; Ένα παλλόμενο δράμα νεανικής επαναστατικότητας, που εξερευνά τα σημεία τομής ανάμεσα στα προσωπικά κίνητρα και τις πολιτικές πεποιθήσεις, αφήνοντας μια κραυγή αγωνίας για τη μάστιγα του νεοναζισμού. Το «Κι Αύριο, ο Κόσμος Όλος» ήταν η επίσημη πρόταση της Γερμανίας για τα πρόσφατα Όσκαρ.

Για να παρακολουθήσετε την ταινία θα χρειαστείτε ψηφιακό εισιτήριο, το οποίο προμηθεύστε εδώ: https://www.viva.gr/tickets/cinema/streaming/ki-avrio-o-kosmos-olos-online-cinema/

banner