Θέμα

Online και δωρεάν το «Άφτερλωβ» του Στέργιου Πάσχου

Το λαβ στόρι που δεν έπαψε να συζητιέται από όταν έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 2016, είναι διαθέσιμο στο κοινό μέχρι τις 20 Απριλίου. Ο λόγος για το «Άφτερλωβ» του Στέργιου Πάσχου με πρωταγωνιστές τους Χάρη Φραγκούλη και Ηρώ Μπέζου.

Σε μια καλοκαιρινή Αθήνα ο Νίκος (Χάρης Φραγκούλης), ακόμη άφραγκος μουσικός, προτείνει στην πρώην του, τη Σοφία (Ηρώ Μπέζου), να περάσουν μαζί μερικές ημέρες σε μια άδεια βίλα την οποία έχει αναλάβει να προσέχει στα βόρεια προάστια. Με το που καταφθάνει εκείνη οι ερωτικές αντιζηλίες δεν αργούν να βγουν στην επιφάνεια και η μάχη των δύο φύλων παίρνει φωτιά: αποφασισμένος να μάθει γιατί τον χώρισε, την κλειδώνει στο στούντιο ηχογράφησης του σπιτιού μέχρι να του τα εξηγήσει όλα αναλυτικά.

Στην κριτική του για την ταινία, ο Χρήστος Μήτσης έγραφε σχετικά: «Αναμφίβολα ταλαντούχος, ο Πάσχος υιοθετεί μια "πολυπρισματική" σκηνοθετική προσέγγιση, που προσπαθεί να αποδώσει την αντιφατική συναισθηματική κατάσταση των ηρώων. Ο καταιγιστικός λόγος απέναντι στη γλώσσα των σωμάτων, ο εγκλεισμός στην καρδιά μιας μεγαλούπολης, ρεαλισμός και την ίδια στιγμή αποστασιοποίηση, ο Νίκος Νικολαΐδης (στο σπίτι του οποίου έχουν γίνει τα γυρίσματα) και η νουβέλ βαγκ αγκαλιά. Ήδη από τον τίτλο, το "Άφτερλωβ" φιλοδοξεί να γίνει το μεταμοντέρνο love story-μανιφέστο της γενιάς των ’10s, ανάλαφρα χαριτωμένο και υπόκωφα μελαγχολικό». Διαβάστε ολόκληρη την κριτική εδώ.

Δείτε το «Άφτερλωβ» εδώ:

Σχετικά Θέματα