Έρχονται

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 19/9

Από -

Ο Μπραντ Πιτ στο διάστημα και η Νικόλ Κίντμαν πρωταγωνίστρια στη μεταφορά ενός best seller έρχονται στους κινηματογράφους.

Ad Astra

Ο Μπρατ Πιτ ταξιδεύει στα αστέρια. Ο διάσημος ηθοποιός ενσαρκώνει έναν αστροναύτη που καλείται να εντοπίσει τον επί χρόνια αγνοούμενο πατέρα του, ο οποίος χάθηκε όταν συμμετείχε σε εξαιρετικά απόρρητη διαστημική αποστολή. Στόχος της ήταν η ανακάλυψη εξωγήινης ζωής, και μέρος του εξοπλισμού της αποτελούσε υλικό ικανό να αφανίσει ολόκληρο το ηλιακό σύστημα. Ο Πιτ καλείται να το εντοπίσει για να σώσει την ανθρωπότητα.

Η Καρδερίνα

Η Νικόλ Κίντμαν πρωταγωνιστεί στη μεταφορά του βραβευμένου με Πούλιτζερ μυθιστορήματος. Ένα 13χρονο αγόρι επιζεί εκ θαύματος μετά από ένα τραγικό συμβάν. Μόνος και απροστάτευτος πλέον σε μια αχανή Νέα Υόρκη, βρίσκει καταφύγιο στην οικογένεια ενός πλούσιου φίλου. Δυσκολεύεται πολύ να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, την ώρα που αγκιστρώνεται σε έναν πίνακα χάρη στον οποίο διατηρεί ζωντανές τις αναμνήσεις με τη μητέρα του. Αυτός ο πίνακας όμως, εντελώς ανεξήγητα, θα τον παρασύρει στον υπόκοσμο και την παρανομία.

Ο Φιλοξενούμενος

Ιταλική κομεντί ενηλικίωσης. Ένας καθηγητής λογοτεχνίας βλέπει την τακτοποιημένη και ασφαλή καθημερινότητά του να αλλάζει άρδην, όταν μετά από ένα σεξουαλικό ατύχημα με τη σύντροφό του, εκείνη πρέπει να πάρει το χάπι της επόμενης μέρας. Το συμβάν τους οδηγεί στο χωρισμό και ο συντετριμμένος πρωταγωνιστής προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να στήσει από την αρχή τη ζωή του.

Διαφυγή

Κλειστοφοβικό θρίλερ επιβίωσης στην πλημμυρισμένη Φλόριντα. Ένας τεράστιος τυφώνας χτυπά την αμερικανική πόλη, όμως μια γυναίκα αρνείται να την εγκαταλείψει ώστε να αναζητήσει τον αγνοούμενο πατέρα της. Τον εντοπίζει τραυματισμένο στο υπόγειο του σπιτιού του, εξαιτίας όμως τον ορμητικών νερών εγκλωβίζονται εκεί. Καθώς η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα συνειδητοποιούν πως το μεγαλύτερο πρόβλημά τους δεν είναι το νερό, αλλά οι κροταλίες που βρίσκονται εντός του.

Το Τραγούδι των Σκορπιών

Παραμυθένιο δράμα με την Γκολσιφτέ Φαραχανί. Μια νεαρή γυναίκα μαθαίνει την αρχαία τέχνη του θεραπευτή από τη γιαγιά της, η οποία τη διδάσκει πώς να σώζει κάποιον από τσίμπημα σκορπιού τραγουδώντας. Στην έρημο ένας έμπορος ακούει το τραγούδι της γυναίκας και την ερωτεύεται παράφορα. Εκείνη όμως θα δηλητηριαστεί εξαιτίας μιας προδοσίας, η οποία την κινητοποιεί να ξεκινήσει ένα ταξίδι εκδίκησης.

Τελευταίο Μάθημα

Ένα γαλλικό σχολείο με μερικά άκρως επικίνδυνα μυστικά. Ένας άντρας αναλαμβάνει να αντικαταστήσει το δάσκαλο που αυτοκτόνησε μπροστά στους μαθητές του. Αμέσως διαπιστώνει πως μεταξύ τους υπάρχει διάχυτη βία, ενώ ο ίδιος αντιμετωπίζεται με υπεροψία, μια συμπεριφορά που τον οδηγεί να εξακριβώσει τι προκαλεί αυτήν την αντίδραση.

Κρίση Πανικού

Πολωνική ρομαντική κωμωδία. Έξι ιστορίες συνηθισμένων ανθρώπων που βρίσκονται ξαφνικά σε ακραίες καταστάσεις και οι οποίες τους προκαλούν μια κρίση πανικού. Τα γεγονότα σε μορφή χιονοστιβάδας διαδέχονται το ένα το άλλο και γίνονται όλο και πιο ακραία, την ώρα που οι ήρωες προσπαθούν να διατηρήσουν την υπομονή τους.

Οι Δεσποινίδες του Ροσφόρ

Μιούζικαλ του Ζακ Ντεμί με την Κατρίν Ντενέβ. Δύο αδελφές εγκαταλείπουν τη μικρή επαρχιακή πόλη όπου μεγάλωσαν θέλοντας να ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα. Προσλαμβάνονται ως τραγουδίστριες και τότε η μία ερωτεύεται έναν Αμερικάνο μουσικό, ενώ η άλλη αναζητά τον ιδανικό σύντροφο.