Έρχονται

Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες τη Μεγάλη Εβδομάδα

Από -

Η επικών διαστάσεων περιπέτεια των Εκδικητών ολοκληρώνεται σε μια ανεπανάληπτη μάχη μέχρι τέλους.

Εκδικητές: Τελευταία Πράξη

Μ. Τετάρτη 24/4

Είστε έτοιμοι για τη μητέρα όλων των (κόμικς) μαχών; Οι μισοί υπερήρωες της Marvel βρήκαν το μάστορά τους στη διαγαλαξιακή σύγκρουση του «Πολέμου της Αιωνιότητας» και πάλι όμως όσοι απέμειναν είναι αρκετοί για να κάνουν ακόμα και τον περιστασιακό θεατή να μείνει καθηλωμένος στην καρέκλα του ενόψει όλων όσων πρόκειται να εκτυλιχθούν έπειτα από έναν χρόνο: στο δεύτερο κομμάτι της σύγκρουσης των Εκδικητών με τον αχόρταγο Θάνος –τον Τιτάνα που έχει συγκεντρώσει στα χέρια του όλα τα μέσα παραγωγής (χωροχρονικών αλλοιώσεων)–, ο Iron Man και o Captain America μαζί με τους καινούριους της παρέας Captain Marvel και Ant-Man, θα προσπαθήσουν να επανορθώσουν τα λάθη τους και να ξαναβάλουν το σύμπαν μας σε μια τάξη.

Στα Αρβανίτικα

Μ. Πέμπτη 25/5

Ντοκιμαντέρ της Κατερίνας-Μάρθας Κλαρκ. Μια προσπάθεια να αποθανατιστεί μια γλώσσα που χάνεται, αποκαλύπτοντας ποιοι είναι οι Αρβανίτες και ποιον ρόλο έχουν παίξει στην νεοελληνική ιστορία.

Ο Γάτος ο Φευγάτος

Κυριακή του Πάσχα 28/4

Ο γάτος το ’σκασε σε κινέζικο animation. Ο Φευγάτος, ένας χαριτωμένος γάτος που μεγάλωσε υπό την προστασία του πατέρα του Παντόφλα κλεισμένος στο διαμέρισμά τους, αποφασίζει να δραπετεύσει και να ζήσει περιπέτειες ως αδέσποτο.