Φεστιβάλ

Οι καλύτερες πολιτικές ταινίες μικρού μήκους στο i.P.A.S. Film Festival

Από -

Για δεύτερη χρονιά το ανερχόμενο φεστιβάλ φιλοξενεί επίκαιρες και πρωτότυπες κινηματογραφικές προτάσεις με επίκεντρο σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα.

«A Job Interview»
«A Job Interview»

Μετά την επιτυχημένη περσινή πρώτη διοργάνωση του i.P.A.S. Film Festival που σκαρφίστηκε η ομάδα The Default Project, και ένα ενδιάμεσο τετραήμερο στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος, το φεστιβάλ είναι έτοιμο να σηκώσει ξανά αυλαία τη Δευτέρα «οπλισμένο» με τις καλύτερες πολιτικές ταινίες μικρού μήκους νέων κινηματογραφιστών, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Booze Cooperativa (16-22/4).

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πάνω από 50 ταινίες μικρού μήκους από όλο τον κόσμο, το Κατάρ μέχρι τη Νέα Ζηλανδία, χωρίς φραγμούς στα σινε-είδη: animation, ντοκιμαντέρ, ταινίες μυθοπλασίας κ.λπ. Ανάμεσά τους βρίσκουμε το «A Job Interview» του Αντώνη Γλαρού, που προβλήθηκε στο Short Film Corner του περσινού Φεστιβάλ Κανών.

Παράλληλα, ο Ντανιέλ Γκσάιντερ από το Gruvi.tv θα δώσει ένα marketing masterclass (18/4, 20.30) πάνω στις τεχνικές προώθησης του κινηματογραφικού έργου που απευθύνεται σε παραγωγούς, διανομείς ταινιών, αλλά και ανεξάρτητους κινηματογραφιστές.

Η είσοδος στις προβολές και στα masterclasses είναι δωρεάν, ενώ μη χάσετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με τους καλεσμένους δημιουργούς των ταινιών από το εξωτερικό.

Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το έγγραφο παρακαλώ πατήστε το ακόλουθο link Πρόγραμμα

Πληροφορίες:
i.P.A.S. Film Festival, 16-22/4
Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, 2114053733
Είσοδος ελεύθερη