Κριτική

Ο Θησαυρός

Από -

Μερικές πραγματικά αστείες, επιθεωρησιακού τύπου ατάκες παλεύουν μάταια να νοστιμίσουν το επίπεδου βιντεοκασέτας ριμέικ του «Θησαυρού του Μακαρίτη».

Κινηματογραφική επιτυχία βασισμένη σε θεατρικό των Τσιφόρου - Βασιλειάδη, με τους Β. Αυλωνίτη, Γ. Βασιλειάδου και Ν. Ρίζο. Μετά τους προπέρσινους «Γαμπρούς της Ευτυχίας», ο Στράτος Μαρκίδης («I Love Karditsa») εκσυγχρονίζει τώρα με την ίδια προχειρότητα και τον «Θησαυρό του Μακαρίτη» (1959), σε ένα ριμέικ μεταξύ υστερικά «κωμικού» σίριαλ και βιντεοταινίας του ’80. Τη σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει ο τηλεοπτικός Δημήτρης Αποστόλου («Δυο ξένοι»), ο οποίος μένει εν πολλοίς πιστός στην πρωτότυπη πλοκή. Μια χήρα που κληρονομεί ένα χρεωμένο ξενώνα διαδίδει πως μέσα του είναι κρυμμένος από την Κατοχή ένας θησαυρός. Αμέσως πιθανοί και απίθανοι θησαυροθήρες σκοτώνονται για να νοικιάσουν ένα δωμάτιο. Μερικές πραγματικά αστείες, επιθεωρησιακού τύπου ατάκες παλεύουν μάταια να νοστιμίσουν τη φαρσική­ σινε-αναμπουμπούλα, που παρασύρει έμπειρους κωμικούς και κάθε είδους celebrities...

Ελλάδα. 2017. Διάρκεια: 102΄. Διανομή: TANWEER.

Σχετικά Θέματα

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

  • Παναγοπουλος Κωστας πριν από 10 μήνες

    Πέρασα ένα πολύ ευχάριστο βράδυ βλέποντας αυτήν την υπέροχη κωμωδία.Το γέλιο δεν θα σταματήσει καθόλου θαυμάσια δουλειά από όλους τους συντελεστές του έργου.

  • paulina vatista πριν από 10 μήνες

    poli oreo gelasa