Ο Σωκράτης Αλαφούζος παρουσιάζει την βραβευμένη ταινία του

Από -

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Σωκράτης Αλαφούζος παρουσιάζει στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη (Πειραιώς 206, Ταύρος, 2103418550) το πρώτο μικρού μήκους εγχείρημα του, «Ο Μικρός Βασιλιάς», σε μια σειρά από προβολές/masterclasses που θα γίνουν την Δευτέρα 20, 27 Μαΐου & 10, 17 Ιουνίου, στις 21.00. Το δραματικό φιλμ διάρκειας 15 λεπτών κατάφερε να συμμετάσχει σε 24 διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική και να φύγει με διακρίσεις στα περισσότερα από αυτά. Ο Σωκράτης Αλαφούζος αποφασίζει να αποκαλύψει, λοιπόν, για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τον «Μικρό Βασιλιά» του συνοδεύοντας την προβολή με μια δημιουργική συζήτηση, σαν ένα είδος σεμιναρίου. Στόχος της συζήτησης με τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της ταινίας είναι «να εμπνεύσει και να παρουσιάσει, μετά την επιτυχημένη εμπειρία του, το πως ένας στόχος μπορεί να γίνει πραγματικότητα».

Η τιμή του εισιτηρίου για την προβολή και το masterclass θα είναι €10 (κανονικό) και €8  (σπουδαστές/φοιτητές). Ακολουθεί το τρέιλερ της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστούν -εκτός από τον Σωκράτη Αλαφούζο- οι Ακύλας Καραζήσης, Βύρων Κολάσης, Άριελ Κωνσταντινίδης, Υρώ Λούπη, Άννα Μιχαήλου, Βάνα Πεφάνη και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.
 
Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση. Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr >. Εισιτήρια προπωλούνται και στα καταστήματα Public: Σύνταγμα, Πειραιά, Γλυφάδας, Αγ. Δημητρίου Metro Mall, Athens Mall Μαρούσι.

Little King Trailer> from Imagina Pictures> on Vimeo>.