Τρέιλερ

Ο Πίτερ Πάρκερ σε άλλο σύμπαν στο «Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του»

Από -

«Εάν δεν έχετε ακόμη δει το “Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη”, τότε απομακρυνθείτε από την οθόνη». Αυτή είναι η πρώτη φράση που ακούμε στο τρέιλερ του σίκουελ «Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του», και σας συμβουλεύουμε να κάνετε το ίδιο προτού συνεχίσετε παρακάτω.

Η «Τελευταία Πράξη» μπορεί να ενθουσίασε το κοινό αλλά άφησε τον Spider-Man συντετριμένο από το χαμό του Τόνι Στάρκ. Έτσι, ο νεαρός ήρωας αποφασίζει να ταξιδέψει στη Ευρώπη με το σχολείο του, προκειμένου να ηρεμήσει και να ξεχαστεί. Ωστόσο το ταξίδι του μετατρέπεται σε μία ακόμη περιπέτεια, καθώς ο Νικ Φιούρι τον εντοπίζει και τον πείθει να εμπλακεί σε μία ακόμη μάχη για να σώσει τον κόσμο από παράξενα τέρατα που εμφανίζονται μέσα από τα στοιχεία της φύσης.

Ο Τομ Χόλαντ φοράει ξανά τη στολή του ανθρώπου- αράχνη και ταξιδεύει σ’ένα άλλο σύμπαν. Εκεί, έρχεται αντιμέτωπος μ’έναν νέο αντίπαλο: ο Mysterio, ορκισμένος εχθρός του Spider-Man, κάνει την παρθενική του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη, ενσαρκωμένος από- τον πρώτη φορά πρωταγωνιστή σε ταινία Μarvel- Τζέικ Τζίλενχαλ. Στο ρόλο του Νικ Φιούρι βρίσκουμε για ακόμη μία φορά τον Σάμιουελ Τζάκσον, ενώ η Ζεντάγια υποδύεται τη Μισέλ Τζόουνς, έναν ακόμη έρωτα του νεαρού Πίτερ Πάρκερ.

Το «Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του» πρόκειται να κλείσει την τρίτη φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, όταν κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Ιουλίου 2019.

Δείτε το τρέιλερ του «Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του» εδώ :