Βίντεο

Ο οσκαρικός Ρόμπερτ Ντιβάλ μιλάει για τη συμμετοχή του στις «Χήρες» (video)

Από -

Με μια καριέρα που διανύει έξι δεκαετίες και περιλαμβάνει 7 υποψηφιότητες για Όσκαρ εκ των οποίων μία νίκη, και εμφανίσεις σε αριστουργήματα όπως «Σκιές και Σιωπή» (Ρόμπερτ Μάλιγκαν, 1962), «Ο Νονός» (Φράνσις Φορντ Κόπολα, 1972), «Το Δίκτυο» (Σίντεϊ Λιούμετ, 1976) και «Αποκάλυψη Τώρα» (Φράνσις Φορντ Κόπολα, 1979), ο Ρόμπερτ Ντιβάλ μπορεί να υπερηφανεύεται πως ήταν παρών σε μερικές από τις σπουδαιότερες στιγμές του αμερικάνικου σινεμά.

Σε ηλικία 87 ετών σήμερα, ο βετεράνος ηθοποιός κάνει επιλεκτικές κινηματογραφικές εμφανίσεις, μελετώντας προσεκτικά σε ποιες παραγωγές δέχεται να συμμετάσχει. Μία από αυτές ήταν οι «Χήρες», η νέα ταινία του ταλαντούχου δημιουργού Στιβ ΜακΚουίν. Σε αυτήν υποδύεται έναν πολύπειρο και σκληροτράχηλο δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος θέλει να δει το γιο του (Κόλιν Φάρελ) να τον διαδέχεται στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Για τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση του ΜακΚουίν να είναι στην ταινία, αλλά και για τη συνολική εμπειρία των γυρισμάτων, πατήστε πλέι στο βίντεο που ακολουθεί και εξασφάλισε αποκλειστικά το «α»:

Σχετικά Θέματα