Τρέιλερ

Ο Γουίλ Σμιθ θα σε κάνει πρίγκιπα στο καινούριο τρέιλερ του «Αλαντίν»

Από -

Ο «Αλαντίν», το κλασικό παραμύθι από το βιβλίο «Χίλιες και μία νύχτες», το οποίο γνωρίσαμε για πρώτη φορά στο αγαπημένο animation της Disney, αποκτά τη live action βερσιόν του. Ένα μήνα μετά το πρώτο teaser της ταινίας, στο οποίο η αποκάλυψη του Γουίλ Σμιθ ως τζίνι άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, τώρα αποκαλύπτεται το ολοκληρωμένο τρέιλερ.

Η υπόθεση ακολουθεί εκείνη της πρωτότυπης ταινίας: ο βεζίρης Τζαφάρ προσπαθεί να αποκτήσει το μαγικό λυχνάρι με το τζίνι που θα του πραγματοποιήσει την επιθυμία να γίνει Σουλτάνος στη θέση του Σουλτάνου. Ο Αλαντίν όμως βρίσκει πρώτος το λυχνάρι και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο του μοχθηρού Τζαφάρ. Καθώς ο Αλαντίν προσπαθεί να διαφύγει, γνωρίζει και ερωτεύεται την πριγκίπισσα Γιασμίν, η οποία τον ακολουθεί στην περιπέτειά του.

O Μένα Μασούντ γίνεται ο Αλαντίν, και έχει για παρέα του τον Γουίλ Σμίθ ως μπλε τζίνι και τη Ναόμι Σκοτ, ως επαναστατημένη πριγκίπισσα Γιασμίν, ενώ ο Γκάι Ρίτσι σκηνοθετεί και υπογράφει, μαζί με τον Τζον Όγκουστ, το σενάριο αυτής της μεταφοράς του κλασικού παραμυθιού στην πραγματική ζωή.

Στο ρόλο του Αλαντίν βρίσκουμε τον Μένα Μασουντ ενώ η Ναόμι Σκοτ υποδύεται την επαναστατημένη πριγκίπισσα Γιασμίν. Τη σκηνοθεσία κρατά ο Γκάι Ρίτσι («Η Αρπαχτή», «Sherlock Holmes») και μαζί με τον Τζον Όγκουστ («Big Fish») το σενάριo.

Αν και από το πρώτο teaser ο «Αλαντίν» δεν απέσπασε και τα καλύτερα των σχόλιων από το κοινό – μπορεί να φταίει και το έντονο μπλε του Γουίλ Σμιθ- όλες οι απορίες μας θα λυθούν όταν η ταινία κυκλοφορήσει.

Δείτε το τρέιλερ εδώ: