Νέα

Ξανά στα σινεμά η «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη

Η θερμή υποδοχή που γνώρισε άμα τη κυκλοφορία της η «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, διεκόπη απότομα μαζί με την απόφαση για το κλείσιμο των κινηματογράφων στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας τον Μάρτιο.

banner

Μερικές εβδομάδες μετά όμως, η «Μπαλάντα» είναι έτοιμη να ηχήσει ξανά στους κινηματογράφους σε διανομή της Tulip Entertainment από την 1η Ιουνίου, τη μέρα δηλαδή που επιστρέφουν τα θερινά σινεμά στην καθημερινότητά μας.

Η «Μπαλάντα» τοποθετείται στην ελληνική επαρχία, συγκεκριμένα στη Λαμία, όπου τα ερωτικά πάθη ανακατεύονται με τις αυτοκαταστροφικές τάσεις των ηρώων. Όλα ξεκινούν με το γάμο μιας γοητευτικής γυναίκας με έναν επιχειρηματία, ο οποίος πάει εντελώς στραβά. Εκείνη αποφασίζει να τον εγκαταλείψει και να καταφύγει στον εραστή της, έναν πρώην λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος είναι τώρα ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου. Οι δυο τους καταφέρνουν να σμίξουν, όμως εκείνη εκτός από το να εγκαταλείψει τον άντρα της, του έχει κλέψει κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Και ο επιχειρηματίας αποφασίζει να πάρει αιματηρή εκδίκηση…

banner

Σχετικά Θέματα