Νέα

Η Αθήνα υποδέχεται νέες κινηματογραφικές αίθουσες

Από -

Καθώς και οι τελευταίοι θερινοί κινηματογράφοι έχουν κλείσει και η νέα χειμερινή σεζόν ξεκινάει επίσημα, την εμφάνισή τους στην πόλη κάνουν νέες ανανεωμένες κινηματογραφικές αίθουσες.

Στο Χαλάνδρι, και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Πεντέλης, ο κινηματογράφος Αίγλη αυξάνει τις αίθουσές του και φτάνει τις 4, εκ των οποίων η μία χρησιμοποιείται για open air προβολές. Γίνεται έτσι ένα νέο είδος multiplex των βορείων προαστίων. Σημείο αναφοράς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το σινεμά Νιρβάνα Cinemax 1 & 2 περνά σε νέα εποχή, καθώς πλέον θα λειτουργεί με δύο αίθουσες.

Στα νότια προάστια σας είχαμε ήδη ενημερώσει για την αλλαγή διαχείρισης του Cinepolis στη Γλυφάδα ο οποίος πέρασε στα χέρια της εταιρίας διανομής Tanweer, και πλέον μετονομάζεται σε Town Cinemas. Το multiplex διαθέτει 4 ψηφιακές αίθουσες με 4K σύστημα προβολής, δερμάτινα καθίσματα ενώ ετοιμάζεται μια αίθουσα για παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (virtual reality).

Και οι τρεις κινηματογράφοι διαθέτουν τεχνικό εξοπλισμό πρώτης ποιότητας για την καλύτερη δυνατή κινηματογραφική εμπειρία με άρτια εικόνα και ήχο. Δε μένει παρά να τους ανακαλύψετε…

Σχετικά Θέματα