Βίντεο

Η αληθινή ιστορία του horror σίκουελ «Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω» με τα λόγια των δημιουργών (βίντεο)

Από -

Ο παραγωγός και εμπνευστής του horror franchise «Το Κάλεσμα» Τζέιμς Γουάν, βγάζει ένα νέο τρομο-άσσο από το μανίκι του, αντλώντας έμπνευση από ένα ανατριχιαστικό αληθινό περιστατικό στο οποίο βασίζεται το νέο σίκουελ «Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω» (Μάικλ Τσάβες).

Οι μεταφυσικοί ερευνητές Εντ και Λορέιν Γουόρεν (Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φαρμίγκα) οδηγούνται στο Κονέκτικατ του 1981, όπου έρχονται αντιμέτωποι με την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας τους. Συναντούν ένα νεαρό ο οποίος κατηγορείται για στυγνή δολοφονία, ωστόσο, ο άντρας επικαλείται ως ελαφρυντικό τη δαιμονοληψία, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην αμερικανική νομική ιστορία. Θα καταφέρουν άραγε να αποδείξουν πως είναι αθώος; Και εάν ναι, τη σημαίνει αυτό για τον ίδιο τον κατηγορούμενο; Πρόκειται για ένα πραγματικό γεγονός που συγκλόνισε τότε τις ΗΠΑ.

Περισσότερα για αυτό και τη δημιουργία του καινούριου «Καλέσματος», μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το featurette που εξασφάλισε το «α», στο οποίο μιλούν οι συντελεστές - κλειδιά της ταινίας.

Θυμίζουμε πως μπορείτε να γίνετε οι πρώτοι που θα δίνουν το σίκουελ στη μεγάλη οθόνη, δηλώνοντας συμμετοχή στο διαγωνισμό του «α» για διπλές προσκλήσεις στην avant premiere του «Καλέσματος 3» στο θερινό Cine Φλοίσβος (28/6). Η ταινία κυκλοφορεί 1 Ιουλίου από την Tanweer.

banner

Δείτε το featurette για το «Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω»: