Νέα

Έρχεται νέα ταινία «Matrix» με τους Κιάνου Ριβς και Κάρι-Αν Μος

Από -

Η ώρα να διαλέξουμε ξανά το μπλε ή το κόκκινο χάπι πλησιάζει μιας και η Λάνα Γουατσόφσκι, μία εκ των δημιουργών του «Matrix», ανακοίνωσε πως σύντομα θα έχουμε στις αίθουσες την τέταρτη ταινία του δυστοπικού franchise.

Για τις ανάγκες του νέου κεφαλαίου επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Νίο και Τρίνιτι οι Κιάνου Ριβς και Κάρι-Αν Μος αντίστοιχα, ενώ είναι άγνωστο ακόμη εάν το έτερο δημιουργικό ήμισυ της Λάνα η Λίλι Γουατσόφσκι θα συμμετέχει στην παραγωγή. Πάντως, η Λάνα έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και συνυπογράφει το νέο σενάριο μαζί με τους Αλεξάνταρ Χέμον και Ντέιβιντ Μίτσελ. Ο Χέμον έχει προηγουμένως γράψει το σενάριο της κομεντί «Love Island» (Γιασμίλα Ζμπάνιτς, 2014) με πρωταγωνίστρια την Αριάν Λαμπέντ, ενώ ο Μίτσελ είναι συγγραφέας του «Cloud Atlas» που μετέφεραν στο σινεμά οι Γουατσόφσκι το 2012. Οι τέσσερις τους συνεργάστηκαν πρώτη φορά μαζί στη σειρά «Sense8» του σκηνοθετικού διδύμου.

Τα γυρίσματα του τέταρτου «Matrix» αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2020 με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης να είναι ακόμα άγνωστες. Όταν το sci-fi franchise βρισκόταν στο απόγειό του ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 1,6 δις δολάρια παγκοσμίως, αριθμός που αναμένεται να εκτοξευθεί με την κυκλοφορία της νέας ταινίας.

Διαβάστε εδώ για το πως το «Matrix» άλλαξε για πάντα την ποπ κουλτούρα.

Σχετικά Θέματα