Νέα

Επισκεφθήκαμε πρώτοι την VIP αίθουσα των Town Cinemas

Από , -

Εάν περάσει κανείς από τον πολύβουο δρόμο της οδού Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα, το βλέμμα του θα καρφωθεί στα ανακαινισμένα και ολοφώτεινα Town Cinemas. Το περασμένο καλοκαίρι ο κινηματογράφος πέρασε στα χέρια της εταιρίας διανομής Tanweer, η οποία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πρόλαβε να ανανεώσει εσωτερικά και εξωτερικά το σινεμά και να ξεκινήσει δυναμικά τη νέα σεζόν.

© Ευαγγελία Αφροδίτη Κοκκίνη
© Ευαγγελία Αφροδίτη Κοκκίνη

Από το ευρύχωρο φουαγιέ που αστράφτει έως τις δερμάτινες λεπτομέρειες στις πόρτες των 4 αιθουσών, τίποτα δε θυμίζει το παλιό Cinepolis, εκτός από το καλογυαλισμένο μαρμάρινο πάτωμα. Ο προσανατολισμός της νέας διαχείρισης του κινηματογράφου είναι η επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής άνεσης σε συνδυασμό με την τεχνολογική πρωτοπορία, η οποία θα μετατρέψει την επίσκεψη ενός σινεμά σε μια μοναδική εμπειρία.

Ισορροπία που επιτυγχάνεται στη VIP αίθουσα των Town Cinemas την οποία και σας παρουσιάζουμε πρώτοι.

© Ευαγγελία Αφροδίτη Κοκκίνη
© Ευαγγελία Αφροδίτη Κοκκίνη

Χωρητικότητας 86 δερμάτινων καθισμάτων, την αίθουσα χαρακτηρίζει η μίνιμαλ διακόσμηση με διακριτικά πορτοκαλί led φώτα, και το μεταλλικό υλικό σε καφέ απόχρωση που πλαισιώνει την ηχομόνωση της αίθουσας. Συγκεκριμένα η αίθουσα διαθέτει ήχο Dolby Surround 5,1 ενώ, όπως και οι υπόλοιπες 3, είναι εξοπλισμένη με προβολέα λέιζερ 4K. Με δεδομένη την αψεγάδιαστη εικόνα στη μεγάλη οθόνη, τα ατού της αίθουσας είναι από τη μία η εξαιρετική  - χειροπιαστή - ποιότητα της 3D προβολής, αλλά και η δύναμη του ήχου ο οποίος χτυπά τα σωστά ντεσιμπέλ και δονεί κυριολεκτικά τα καθίσματα.

banner
© Ευαγγελία Αφροδίτη Κοκκίνη
© Ευαγγελία Αφροδίτη Κοκκίνη

Όταν καθίσετε στα δερμάτινα καθίσματα θα σας περιμένει μια μικρή έκπληξη, καθώς η πλάτη τους «σπάει», έτσι ώστε ο θεατής να βρίσκεται στην ιδανική αναπαυτική θέση για να απολαύσει την προβολή. Ακόμη, η απόσταση ανάμεσα στις σειρές επιτρέπει την άνετη μετακίνηση του κοινού, χωρίς να χρειαστεί να μαζευτείτε ή να σηκωθείτε για να περάσει ο διπλανός σας.

Τέλος, να σημειώσουμε πως όλοι οι χώροι των Town Cinemas είναι προσβάσιμοι με αμαξίδιο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη VIP αίθουσα:

Στις φωτογραφίες η Ευαγγελία Αφροδίτη Κοκκίνη

Σχετικά Θέματα