Νέα

Ένας νέος χώρος ετοιμάζει διαδραστικές κινηματογραφικές προβολές στο Πεδίο του Άρεως

Από -

Το Cinema Alive, η ομάδα του οποίου έχει διοργανώσει πετυχημένα διαδραστικά cine-events («Casablanca», «Horror things») και ήταν υπεύθυνη για το City Drive-in, μετατρέπει τώρα το υπαίθριο θέατρο Αλίκη σε θερινό σινεμά. Με την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής θα προβάλλει εκεί μια σειρά κλασικών, όπως ο «Μάγος του Οζ», οσκαρικών («La La Land»), αλλά και ελληνικών ταινιών («Ευτυχία», «Φτηνά Τσιγάρα») μέσα στο πανέμορφο ντεκόρ του Πεδίου του Άρεως. Ο χώρος θα διαμορφωθεί έχοντας ως βάση την παράξενη αλλά γοητευτική Χώρα των Θαυμάτων και, σε συνδυασμό με τις κινηματογραφικές προβολές, το κοινό θα έχει την αίσθηση ότι ταξιδεύει σε ονειρικούς κόσμους μέσα από την μεγάλη οθόνη. Όπως σ’ όλες τις εκδηλώσεις του Cinema Alive, στόχος και αυτού του πρότζεκτ είναι να βιώσουν οι θεατές όλων των ηλικιών ένα μοναδικό θέαμα, μέσω του οποίου δεν θα παρακολουθούν απλώς μια ταινία, αλλά θα την βιώνουν ολοκληρωτικά.

Οι προβολές θα έχουν ελεύθερη είσοδο και το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 2 έως τις 12 Σεπτεμβρίου. Εννοείται πως θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Το πρόγραμμα του «Cine Αλίκη»:

02/09 - Πέμπτες με Κλασικές Ταινίες - Πρεμιέρα: Σινεμά ο Παράδεισος (Cinema Paradiso - 9 μ.μ.)

03/09 - Μουσικές Παρασκευές: Cabaret (9 μ.μ.)

04/09 - Σάββατα με Ελληνικές Ταινίες: Ευτυχία (9 μ.μ.)

05/09 - Κυριακές για όλη την Οικογένεια: Ο Μάγος του Οζ (The Wizard of Oz - 9 μ.μ.

06/09 - La La Land (9 μ.μ.)

07/09 - Captain Fantastic (9 μ.μ.)

08/09 - Notting Hill (9 μ.μ.)

09/09 - Πέμπτες με Κλασικές Ταινίες: Πρωινό στου Τίφανις (Breakfast at Tiffany’s - 9 μ.μ.)

10/09 - Μουσικές Παρασκευές: Victor Victoria (9 μ.μ.)

11/09 - Σάββατα με Ελληνικές Ταινίες: Φτηνά Τσιγάρα (9 μ.μ.)

12/09 - Κυριακές για όλη την Οικογένεια: Πάντινγκτον (Paddington - 9 μ.μ.)

banner

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών επισκεφθείτε το www.cinealiki.cinemaalive.org. Τα δωρεάν εισιτήρια θα δίνονται στην είσοδο του κινηματογράφου, ενώ για προκράτησή τους μπορείτε να μπείτε στο www.viva.gr/tickets/cinealiki-inthepark/ .

Αναλυτικές πληροφορίες από τον οδηγό σινεμά