Τρέιλερ

Ένα πρώτο κλιπ από το «Ουζερί Τσιτσάνης» του Μανούσου Μανουσάκη

Από -

Από τον περασμένο Απρίλιο που πήγαμε στα γυρίσματα του «Ουζερί Τσιτσάνης» είχαμε πει ότι το δράμα εποχής είναι ένα από τα μεγάλα εγχώρια στοιχήματα της επόμενης σεζόν. Οι πρώτες εικόνες από την ταινία του Μανούσου Μανουσάκη κυκλοφόρησαν σήμερα σε ένα κλιπ που εμπεριέχει κάποιες σκηνές και δηλώσεις από το νεαρό καστ της ταινίας.

Να θυμίσουμε ότι το «Ουζερί Τσιτσάνης» βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Σκαμπαρδώνη. Το δράμα εποχής μάς μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη του 1942-43, όταν ο Γιώργος, κουνιάδος του Βασίλη Τσιτσάνη, ερωτεύεται παράφορα την Εβραία Εστρέα κόντρα στο ζοφερό κλίμα της Κατοχής. Μαζί με τον Τσιτσάνη ανοίγουν ένα ουζερί στην οδό Παύλου Μελά, όπου ο συνθέτης βρίσκει την ευκαιρία να συνθέσει τα πιο γνωστά τραγούδια του.

Τον Βασίλη Τσιτσάνη υποδύεται ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντίνου («Μικρά Αγγλία»), τον Γιώργο ο Χάρης Φραγκούλης, και την Εστρέα η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη. Μαζί τους βρίσκουμε την Βασιλική Τρουφάκου ως Λέλα και την Ξανθή Γεωργίου ως Ζωή. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Γιάννης Στάνκογλου, η Μαρία Καβουκίδου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Λάκης Κομνηνός, ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ και πολλοί άλλοι ηθοποιοί, ενώ στην ταινία συμμετέχουν και περισσότεροι από 200 κομπάρσοι.

Το «Ουζερί Τσιτσάνης», μια συμπαραγωγή OTE TV και διανομή Feelgood κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 3 Δεκεμβρίου.

Δείτε παρακάτω το πρώτο κλιπ από την ταινία:

Σχετικά Θέματα

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης