Σινεμά

Δείτε τη μητέρα των μαχών στο νέο τρέιλερ του «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη»

Από -

Λίγο πριν την κυκλοφορία του «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» στις 24/4, η Marvel δημοσιεύει ένα ακόμη τρέιλερ, που μας αφήνει μια μικρή ελπίδα ότι η μάχη με τον Thanos δεν είναι εντελώς μάταιη.

Η «Τελευταία Πράξη» βρίσκει τους εναπομείναντες Εκδικητές σε μία περίοδο ανασύνταξης μετά τη «Μάχη της Αιωνιότητας»: ο Thanos κατάφερε να μαζέψει τις πέτρες της αιωνιότητας και με μια απλή κίνηση να αφανίσει το μισό πληθυσμό της Γης και μαζί τους Εκδικητές Black Panther, Spider-Man, Doctor Strange και τον Star Lord. Οι επιζήσαντες όμως θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να σταματήσουν τον παρανοϊκό Τιτάνα και να φέρουν πίσω όσους έχασαν.

Όλες οι αμφιβολίες για την τύχη του Iron Man Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ εξανεμίζονται, μιας και ο αγαπημένος υπερήρωας επιστρέφει στη μάχη. Μαζί του όμως ως απο μηχανής θεοί εμφανίζονται και χαρακτήρες που απουσίαζαν από τη «Μάχη της Αιωνιότητας» όπως ο Ant-Man, ο Hawkeye και η Captain Marvel, οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Εκδικητές.

Το νέο τρέιλερ μας ανεβάζει κατακόρυφα την ανυπομονησία και στρώνει το δρόμο για μία εκρηκτική τελευταία σελίδα στα σινε-κεφάλαια των «Εκδικητών».

Δείτε το τρέιλερ του «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» εδώ: