Νέα

Δείτε αποκλειστικά στο «α» την αφίσα της «Μπαλάντας της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη

Από -

Ο Γιάννης Οικονομίδης («Σπιρτόκουτο», «Η Ψυχή στο Στόμα», «Μαχαιροβγάλτης») μετά το «Μικρό Ψάρι» και την επιτυχία στο θέατρο με την παράσταση «Στέλλα Κοιμήσου», διευρύνει τον παραδομένο στην ένταση και τη βία κόσμο του με ένα εμπρηστικό νέο-νουάρ.

Η «Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» τοποθετείται στην ελληνική επαρχία, συγκεκριμένα στη Λαμία, όπου τα ερωτικά πάθη ανακατεύονται με τις αυτοκαταστροφικές τάσεις των ηρώων. Όλα ξεκινούν με το γάμο μιας γοητευτικής γυναίκας με έναν επιχειρηματία, ο οποίος πάει εντελώς στραβά. Εκείνη αποφασίζει να τον εγκαταλείψει και να καταφύγει στον εραστή της, έναν πρώην λαϊκό τραγουδιστή, ο οποίος είναι τώρα ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου. Οι δυο τους καταφέρνουν να σμίξουν, όμως εκείνη εκτός από το να εγκαταλείψει τον άντρα της, του έχει κλέψει κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Και ο επιχειρηματίας αποφασίζει να πάρει αιματηρή εκδίκηση…

Στην ταινία, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020, πρωταγωνιστούν σταθεροί συνεργάτες του Οικονομίδη όπως οι Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιάννης Τσορτέκης και Στάθης Σταμουλακάτος.

Το «α» εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα την αφίσα της «Μπαλάντας…» την οποία σχεδίασε ο Μάνος Αθανασιάδης. Ο γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη δημιουργός έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον Οικονομίδη στην ταινία «Μικρό Ψάρι», ενώ έχει διαθέτει πολυετή πείρα ως graphic designer έχοντας εργαστεί μεταξύ πολλών άλλων σε ταινίες όπως τα «Ενήλικοι στην Αίθουσα» (Κώστας Γαβράς, 2019), «Πολυξένη» ( Δώρα Μασκλαβάνου, 2017), «Μαζί ή Τίποτα» (Φατίχ Ακίν, 2017) και «Τετάρτη 04:45» (Αλέξης Αλεξίου, 2015). Παράλληλα έχει γράψει σενάρια ταινιών μικρού μήκους για τους σκηνοθέτες Νίκο Λαμπό («Ο Σκύλος»), Μαρία Λάφη («Circo de la vida», «Lou & Lena», «Κάνε Όρεξη») και Σίμο Κορεξενίδη («Ένας Χορός Ακόμη»).

Δείτε την αφίσα της «Μπαλάντας της Τρύπιας Καρδιάς»:

Σχετικά Θέματα