Νέα

Ανοίγει ο θερινός κινηματογράφος Cine Δάφνη

Από -

Σε πέντε ανέρχεται πλέον ο αριθμός των αιθουσών που διαχειρίζεται η εταιρία διανομής Weird Wave, καθώς μετά τα χειμερινά σινεμά Άστορ και Ανδόρα, αλλά και τα θερινά Στέλλα και Κάρμεν, τώρα προστίθεται και το open air Cine Δάφνη.

Ο κινηματογράφος επί της οδού Ηλιουπόλεως 77 & Ηλία Ηλιού 28, με τον ολάνθιστο κήπο του, είναι έτοιμος να υποδεχθεί ξανά το κοινό. Το σινεμά ανανεώθηκε μετά από μια μικρή διακοπή για ανακαίνιση και με τα νέα μηχανήματα ήχου και εικόνας που έχει στη διάθεσή του, ξεκινά τις προβολές στις 3/7 με την κωμωδία «Μέχρι ο Γάμος να μας Μεθύσει» (Ντάνι ντε λα Όρντεν, 2020).

Η ισπανική ταινία περιστρέφεται γύρω από τη Μαρίνα, μια επιτυχημένη διοργανώτρια γάμων που προτιμάει μια ζωή χωρίς δεσμεύσεις, η οποία περνά μια ερωτική νύχτα με τον Κάρλος. Όταν, όμως, η αρραβωνιαστικιά του τελευταίου βρίσκει επάνω του την κάρτα της, εκείνος αναγκάζεται να της προτείνει γάμο. Για τις λεπτομέρειές του απευθύνονται φυσικά στην Μαρίνα, η οποία αποδεικνύεται… παιδική φίλη της μέλλουσας νύφης.

Σχετικά Θέματα