Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία

2,5

Πραγματικά διασκεδαστική στα μουσικά μέρη, ωστόσο αφελής και προοδευτικά διδακτική στον τρόπο που χειρίζεται την αποδοχή της διαφορετικότητας και των προσωπικών λαθών.

Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία

Εσείς το ξέρατε πως οι λιλιπούτειοι Ευχούληδες χωρίζονται σε φυλές ανάλογα με το μουσικό είδος στο οποίο ανήκουν; Ούτε και η Πόπη με τον Κλωνάρη το ξέρουν, οι οποίοι συνειδητοποιούν πως η ποπ είναι το ευαγγέλιό τους όταν η βασίλισσα της ροκ Μπαρμπ απειλεί να τους κατακτήσει. Μόνη ελπίδα σωτηρίας τους είναι η ένωση δυνάμεων με τις υπόλοιπες μουσικές φυλές Ευχούληδων, οι οποίες ζουν για smooth jazz μελωδίες μέχρι trap και reggaeton.

Μια πραγματικά διασκεδαστική ταινία όσο κρατούν οι χοροί και τα τραγούδια (δύσκολα θα μείνετε ακίνητοι στις θέσεις σας), θίγει ακίνδυνα μα στοχευμένα τη σημασία της αποδοχής των προσωπικών λαθών και της διαφορετικότητας, προοδευτικά ωστόσο η μαγεία χάνεται, αφήνοντας χώρο στην ευκολία του αφελούς διδακτισμού. Κάτι που, βέβαια, δύσκολα να ενοχλήσει τους μικρούς θεατές, αλλά δεν αφήνει αδιάφορο το ενήλικο μάτι.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ. 2020. Διάρκεια: 90΄. Διανομή: TULIP ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία

Trolls World Tour
2,5
  • Animation
  • 2020
  • Διάρκεια: 90 '
  • Γουόλτ Ντορν

Η Πόπη και ο Κλωνάρης συνειδητοποιούν πως υπάρχουν κι άλλοι Ευχούληδες που ανήκουν σε μουσικές φυλές όταν καλούνται να προστατεύσουν τη δική τους ποπ ταυτότητα απέναντι στην επέλαση της ροκ βασίλισσας Μπαρμπ, που απειλεί να τους κατακτήσει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.