«Tenet»: Δείτε το αγχωτικό τρέιλερ της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Ακόμα μία κινηματογραφική πρόκληση για έναν από τους κορυφαίους σκηνοθέτες της εποχής μας.

«Tenet»: Δείτε το αγχωτικό τρέιλερ της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Ο Κρίστοφερ Νόλαν έχει έτοιμη την επόμενη ταινία του μετά τη «Δουνκέρκη». Ο τίτλος αυτής «Tenet», με το πρώτο τρέιλερ της να αφήνει έντονη την αίσθηση πως εδώ ο Νόλαν αναμειγνύει όλα τα χαρακτηριστικά της φιλμογραφίας του σε μία ταινία.

Κεντρικό πρόσωπο του τρέιλερ ο Τζον Ντέιβιντ Γουόσινγκτον, τον οποίο είχαμε δει προηγουμένως να πρωταγωνιστεί στην «Παρείσφρηση», πιθανότατα στο ρόλο ενός είδους ντετέκτιβ που αναλαμβάνει μια μυστηριώδη υπόθεση με αλλόκοτες συνέπειες. Η υπόθεση του «Tenet» δεν είναι ακόμα γνωστή, όμως σύμφωνα με τον Νόλαν τοποθετείται στον κόσμο της κατασκοπείας.

Στο τρέιλερ εμφανίζονται ακόμα μεταξύ άλλων οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίσκι, Κένεθ Μπράνα, Κλεμάνς Ποεζί και Μάικλ Κέιν. Ο κορυφαίος διευθυντής φωτογραφίας Χόιτε Βαν Χοϊτέμα συνεργάζεται ξανά με τον Νόλαν μετά τα «Interstellar» και «Δουνκέρκη», ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο σκηνοθέτης αυτήν τη φορά δε θα δουλέψει το soundtrack με τον Χανς Ζίμερ όπως συνηθίζει, αλλά με τον Λούντβιγκ Γκόρανσον («Black Panther»).

Δείτε το τρέιλερ του «Tenet»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.