Ερωτεύεται ποτέ η Γκαλ Γκαντότ; Η απάντηση στο τρέιλερ του «Wonder Woman 1984»

'80s vibes και καταιγιστική δράση στο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου υπερηρωικού σίκουελ.

Ερωτεύεται ποτέ η Γκαλ Γκαντότ; Η απάντηση στο τρέιλερ του «Wonder Woman 1984»

Υπό τους ήχους μιας επικής ενορχήστρωσης του κλασικού «Blue Monday» των New Order, στο τρέιλερ του «Wonder Woman 1984» βλέπουμε την Γκαλ Γκαντότ να αναλαμβάνει και πάλι υπερηρωική δράση.

Βλέπετε τα πάνω από 800 εκατ. δολάρια παγκόσμιες εισπράξεις που πέτυχε το «Wonder Woman» δεν είναι και λίγα για να τα παραβλέψει κάποιος, έτσι η DC έδωσε το πράσινο φως σε μια δεύτερη ταινία με πρωταγωνίστρια την αρχαιοντυμένη υπερηρωίδα. Μόνο που εδώ δεν έχουμε να κάνουμε ακριβώς με σίκουελ του «Wonder Woman».

Η Πάτι Τζένκινς
, η οποία βρίσκεται ξανά πίσω από την κάμερα, θέλησε να γυρίσει μια ανεξάρτητη ταινία με την εκρηκτική Γκαλ Γκαντότ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία δεν θα συνδέεται άμεσα με την προηγούμενη. Η νέα σούπερ περιπέτεια διαδραματίζεται το 1984, όπως προδίδει ο τίτλος της, και θέλει την Γκαντότ να έρχεται αντιμέτωπη με την Κρίστεν Γουίγκ. Η κωμική ηθοποιός υποδύεται τη villain της υπόθεσης, η οποία ακούει στο όνομα «Cheetah». Πρόκειται για μια Βρετανίδα ανθρωπολόγο που αποκτά τις δυνάμεις ενός γατόπαρδου κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στην αφρικανική ζούγκλα, αλλά δεν προτίθεται να τις χρησιμοποιήσει για καλό. Στο πλευρό της ίσως βρεθεί ο Πέδρο Πασκάλ, ο οποίος γνωρίζει μεγάλες δόξες τελευταία με το «Mandalorian» και εμφανίζεται στο τρέιλερ με άγριες διαθέσεις...

Δείτε το τρέιλερ του «Wonder Woman 1984»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Αγγελική Παπούλια πώς βρέθηκες στη Σλοβενία για τον "Τελευταίο Ήρωα";

Η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός μιλά στο "α" για τη συμμετοχή της στη σπιρτόζικη δραμεντί όπου υποδύεται μια εκπρόσωπο πολυεθνικής που αναστατώνει μια μικρή φτωχή κοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
25/04/2024

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.