Το τελικό τρέιλερ του «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» σκορπά ανατριχίλες

(Καλοί και κακοί) γνωστοί από τα παλιά συναντιούνται και πάλι στο τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας.

Το τελικό τρέιλερ του «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» σκορπά ανατριχίλες

«Long have I waited... And now you're coming together...» Τα λόγια του Νταρθ Σίντιους στοιχειώνουν το τελικό τρέιλερ του «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος», δίνοντας έτσι την ευκαιρία να πάρουν φωτιά η θεωρίες για το τι θα συμβεί στην ταινία που ολοκληρώνει το επικό γαλαξιακό saga.

Η Αντίσταση φαίνεται να ανασυντάσσεται στο τρέιλερ, όπως και οι δυνάμεις του Πρώτου Τάγματος, όμως όλα δείχνουν ότι τα πάντα θα κριθούν σε δύο μέτωπα: από τα μυστικά του παρελθόντος της Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ) και την τελική της σύγκρουση με τον Κάιλο Ρεν (Άνταμ Ντράιβερ) . Στο τρέιλερ παίρνουμε ακόμα μια γερή γεύση των επικών πλανών που έχει στήσει ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς ο οποίος αναλαμβάνει ξανά τη σκηνοθεσία μετά το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», ενώ η νοσταλγία χτυπά κόκκινο με την εμφάνιση δύο αγαπημένων φίλων από τα παλιά...

Φυσικά, η «Άνοδος» δε θα είναι η τελευταία «Star Wars» ταινία που βλέπουμε στους κινηματογράφους. Το 2022 αναμένεται να ντεμπουτάρει η ταινία των δημιουργών του «Game of Thrones» Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις, ενώ παράλληλα τη δική του τριλογία ετοιμάζει ο σκηνοθέτης των «Τελευταίων Jedi» Ρίαν Τζόνσον. Στο ενδιάμεσο, βέβαια, λανσάρονται 4 σειρές για τη streaming πλατφόρμα της Disney με πρώτο το «Mandalorian» (12/11). Το «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» κυκλοφορεί στις 19 Δεκεμβρίου.

«Star Wars: Skywalker Η Άνοδος» Δείτε το τρέιλερ του:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.