Rambo: Το Τελευταίο Αίμα

0,5

Ένα διάσημο cine-franchise φτάνει στο τέλος του (;) με τον πιο ταιριαστό τρόπο: μια παιδαριώδης σεναριακή αφορμή πυροδοτεί ένα déjà vu γραφικών φόνων, ασταμάτητων ανατινάξεων και ποικίλων μουγκρητών εκδίκησης, με τον 73χρονο «Σλάι» να μεταμορφώνεται σε φονικό Μακόλεϊ Κάλκιν του… «Ranch Alone».

Rambo: Το Τελευταίο Αίμα

Επειτα από 37 χρόνια και τέσσερις ταινίες ο Τζον Ράμπο θέλει, επιτέλους, να αποτραβηχτεί οριστικά στο ράντσο του και να ζήσει ήσυχα με τη θετή του οικογένεια. Έλα όμως που τα δολάρια, ε… το παρελθόν δεν μπορεί να τον αφήσει εν ειρήνη. Διότι η έφηβη κόρη του αποφασίζει στο ξαφνικό να ταξιδέψει στο Μεξικό για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα, όπου φυσικά και απάγεται από ένα πανίσχυρο και κακομούτσουνο κύκλωμα sex trafficking. Μουρμουρίζοντας «αμ τα ’λεγα εγώ», ο Ράμπο πετάγεται μέχρις εκεί και μοιράζει τα ανάλογα κλοτσομπουνίδια, αλλά οι απρόοπτες εξελίξεις τον αναγκάζουν να επιστρέψει στη φάρμα του και να προετοιμαστεί για μια θεαματική αναμέτρηση με μια καραβιά κακούς.

Ένα διάσημο cine-franchise φτάνει στο τέλος του (;) διά σκηνοθετικής χειρός Άντριαν Γκρούνμπεργκ («Οι Καλοκαιρινές μου Διακοπές») και με τον πιο ταιριαστό τρόπο: μια παιδαριώδης σεναριακή αφορμή πυροδοτεί ένα déjà vu γραφικών φόνων, ασταμάτητων ανατινάξεων και ποικίλων μουγκρητών εκδίκησης, με τον 73χρονο Σταλόνε να μεταμορφώνεται σε φονικό Μακόλεϊ Κάλκιν του… «Ranch Alone».

ΗΠΑ. 2019. Διάρκεια: 89΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Rambo: Το Τελευταίο Αίμα

Rambo: Last Blood
0,5
  • Περιπέτεια
  • 2019
  • Διάρκεια: 101 '
  • Αντριάν Γκρούνμπεργκ

Ο Τζον Ράμπο έχει αποτραβηχτεί πλέον στο ράντσο του, όπου ζει ήσυχα με τη θετή του οικογένεια. Όταν όμως η έφηβη κόρη του αποφασίσει να ταξιδέψει στο Μεξικό για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα, οι απρόοπτες εξελίξεις αναγκάζουν τον σκληροτράχηλο βετεράνο να επιστρέψει στο παρελθόν με τον πιο βίαιο τρόπο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.