Annabelle Comes Home

1

Σίκουελ ελάχιστου τρόμου, που προσφέρει ανατριχίλες σε τιμή ευκαιρίας, με την κατά τόπους υποβλητική ατμόσφαιρα να προδίδεται από ένα ανούσιο σενάριο και το ποτπουρί των horror κλισέ.

Annabelle Comes Home

Επιστροφή στο σύμπαν του εμπορικά επιτυχημένου τρομο-franchise «Το Κάλεσμα», με το νέο κεφάλαιο της spin off τριλογίας στην οποία πρωταγωνιστεί η σατανική κούκλα του τίτλου. Ο σεναριογράφος των προηγούμενων δύο ταινιών Γκάρι Ντάουμπερμαν («Annabelle», «Annabelle: Creation») κάθεται τώρα για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και τοποθετεί τη δολοφονική κούκλα στην καρδιά του σπιτιού των δαιμονολόγων Εντ και Λόρεν Γουόρεν, όπου η μικρή τους κόρη μαζί με την νταντά και τη φίλη της καλούνται να την εξουδετερώσουν.

Ο Ντάουμπερμαν γνωρίζει πότε να χρησιμοποιεί τις σιωπές για να δημιουργήσει μια υποβλητική ατμόσφαιρα, προδίδεται όμως από τους εντελώς προσχηματικούς χαρακτήρες, το ανούσιο σενάριο και το ποτπουρί των horror κλισέ, που δίνουν εξαρχής βροντερό «παρών». Μια ταινία ελάχιστου τρόμου, που προσφέρει ανατριχίλες σε τιμή ευκαιρίας.

ΗΠΑ. 2019. Διάρκεια: 106΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Annabelle Comes Home

1
  • Τρόμου
  • 2019
  • Διάρκεια: 106 '
  • Γκάρι Ντόμπερμαν

Η κόρη δύο δαιμονολόγων μαζί με την νταντά και τη φίλη της ξυπνούν άθελά τους το πνεύμα μιας σατανικής κούκλας, η οποία τους επιτίθεται για να τις στοιχειώσει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.