5 «αχνιστά» facts για την ανερχόμενη σταρ Σόφι Τέρνερ

Η Αγγλίδα ηθοποιός κάνει το μεγάλο βήμα πρωταγωνιστώντας στο πρώτο της σόλο υπερηρωικό μπλοκμπάστερ και είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο.

5 «αχνιστά» facts για την ανερχόμενη σταρ Σόφι Τέρνερ

Η Αγγλίδα ηθοποιός κάνει το μεγάλο βήμα πρωταγωνιστώντας στο πρώτο της σόλο υπερηρωικό μπλοκμπάστερ και είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο.

Παντοδύναμος «Μαύρος Φοίνικας»

Έφτασε η ώρα να αποκαλυφθεί η προσωπική ιστορία της φλογερής υπερηρωίδας στη νέα ταινία των ισχυρών μεταλλαγμένων. Όλα ξεκινούν όταν η Γκρέι βάλλεται από μια κοσμική δύναμη η οποία διαταράσσει την ισορροπία των ικανοτήτων και της ψυχολογίας της, με αποτέλεσμα να απειλεί τους ίδιους τους X-Men αλλά και την ανθρωπότητα.

Η Βασίλισσα του Βορρά

Ίσως δεν μαθαίναμε ποτέ το όνομα της Τέρνερ χωρίς το «Game of Thrones». Στην επική σειρά του HBO, ως Σάνσα Σταρκ, μεταλλάχτηκε από τραγική φιγούρα σε ηγέτιδα και σύμβολο της απείθειας, ενώ τα παθήματά της μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Στο χέρι της είναι τώρα να καταφέρει το ίδιο στη μεγάλη οθόνη.

Σταρ των βιντεοκλίπ

Δύο αλλά χαρακτηριστικές εμφανίσεις μετρά η Τέρνερ σε βίντεο κομματιών που έγιναν hits. Αρχικά, όταν ήταν ακόμη άγνωστη, την είδαμε ως αγχωμένη τραγουδίστρια στο «Oblivion», τραγούδι του ποπ σχήματος Bastille, ενώ πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο «Sucker» των Jonas Brothers, μαζί με τον σύζυγό της Τζο και τις κουνιάδες της.

Επιφανής κριτικός... λουκάνικων

Καλά διαβάσατε, η Τέρνερ εκτός από τον επίσημο λογαριασμό της στο Ιnstagram διατηρεί ακόμη έναν με το όνομα «Sophie’s Sausage Reviews», ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος σε κριτικές λουκάνικων. Σας προειδοποιούμε, πάντως, πως είναι ιδιαίτερα αυστηρή, μια και για παράδειγμα κατακεραύνωσε με 2/10 τα λουκάνικα στο εστιατόριο της Disneyland...

Διεθνής ακτιβιστική δράση

Η ηθοποιός δεν έχει μείνει αμέτοχη στην κλιμακούμενη εμπλοκή όλο και περισσότερων διάσημων γυναικών σε φεμινιστικές οργανώσεις τα τελευταία χρόνια, έτσι συμμετέχει ενεργά στο θεσμό «Women for Women», ο οποίος εδώ και 26 χρόνια βοηθάει γυναίκες περιθωριοποιημένες αλλά και όσες ζουν σε εμπόλεμες περιοχές ανά τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες

X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας

Dark Phoenix
1,5
  • Περιπέτεια
  • 2019
  • Διάρκεια: 113 '
  • Σάιμον Κίνμπεργκ

Όταν μετά από ένα διαστημικό ατύχημα η Τζιν Γκρέι αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις τις οποίες δεν μπορεί να ελέγξει, έρχεται σε σύγκρουση με τους X-Men σπέρνοντας τον όλεθρο. Ταυτόχρονα, μια ομάδα εξωγήινων που θέλει να καταστρέψει τη Γη προσπαθεί να πάρει την Γκρέι με το μέρος της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ανησυχίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ενιαίο φορέα

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΑΚ όπου ακούστηκαν οι βάσιμες επιφυλάξεις των μελών για το νομοσχέδια που αλλάζει το εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/04/2024

Ελληνικό box office: Το "Panda" συνεχίζει να... δέρνει

Ενώ ούτε εμφύλιοι πόλεμοι ούτε τρομακτικά βαμπίρ μπορούν να τα βάλουν με τον ανίκητο Πο, τα animation είναι το μοναδικό είδος ταινιών που συνεχίζει να κινητοποιεί το αδρανές εδώ κι ένα μήνα κινηματογραφικό κοινό.

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (18-24/4)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.