Το πρώτο τρέιλερ του «Κάποτε...στο Χόλιγουντ» μιλάει στη βίντατζ ψυχή μας

Η καινούρια ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο μυρίζει 1969 και παλιό Χόλιγουντ.

Το πρώτο τρέιλερ του «Κάποτε...στο Χόλιγουντ» μιλάει στη βίντατζ ψυχή μας

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας και τους «Μισητούς Οκτώ», ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει με το «Κάποτε... στο Χόλιγουντ».

Όταν μάθαμε τους ηθοποιούς του all-star καστ οι προσδοκίες μας απογειώθηκαν, με την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ της ταινίας να είναι ίσως μία μικρή δικαίωση του ενθουσιασμού μας.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από το τηλεοπτικό δίδυμο Κλιφ Ντάλτον (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) και Κλιφ Μπουθ (Μπράντ Πιτ), έναν αστέρα τηλεοπτικών γουέστερν και τον κασκαντέρ που τον αντικαθιστά στις σκηνές δράσης, οι οποίοι στο ταραγμένο 1969, προσπαθούν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους και να γίνουν αστέρες του Χόλιγουντ. Το γεγονός ότι μένουν σε διπλανές πόρτες με την ηθοποιό Σάρον Τέιτ και τον σπουδαίο σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι («Το Μωρό της Ρόζμαρι», «Η Αποστροφή») αναμένεται να επηρεάσει τη ζωή τους και τη ροή της ταινίας. Βέβαια, αναρωτιόμαστε πώς στην ιστορία θα εμπλακεί ο κατά συρροήν δολοφόνος Τσαρλς Μάνσον και η περίφημη «φάρμα» του.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπράντ Πιτ δουλεύουν ξανά υπό τις υποδείξεις του Ταραντίνο μετά τους ρόλους τους στα «Django, ο Τιμωρός» και «Άδοξοι Μπάσταρδη» αντίστοιχα. Με τη Μάργκοτ Ρόμπι στο ρόλο της αδικοχαμένης Σάρον Τέιτ και τους Αλ Πατσίνο, Ντακότα Φάνινγκ, Λένα Ντάναμ (της δημοφιλούς σειράς «Girls»), Ντέιμον Χέριμαν και πλήθος άλλων αστέρων σε ρόλους κλειδιά, δεν αποκλείεται να δούμε την ταινία στο φετινό φεστιβάλ των Κανών (14- 25 Μαΐου), εάν βέβαια ο σκηνοθέτης έχει προλάβει να ολοκληρώσει το μοντάζ της.

Με δεδομένη τη δήλωσή του Ταραντίνο πως όταν φτάσει τις δέκα ταινίες θα αποσυρθεί, ελπίζουμε το «Κάποτε... στο Χόλιγουντ» να μην είναι η προτελευταία ταινία του και ενδεχομένως να αφήσει διαχρονικό αντίκτυπτο στην ποπ κουλτούρα, στο δρόμο που χάραξε το «Pulp Fiction».

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.