Έφτασε το πρώτο τρέιλερ του «Toy Story 4»!

Ποια νέα περιπέτεια περιμένει τον σερίφη Γούντι και την παιχνιδο-παρέα του;

Έφτασε το πρώτο τρέιλερ του «Toy Story 4»!

Η ώρα πλησιάζει για την κυκλοφορία του νέου κεφαλαίου στο σύμπαν του «Toy Story» και έπειτα από δύο απολαυστικά teaser, στα οποία αποκαλύφθηκαν και νέοι χαρακτήρες του franchise, ήρθε η ώρα να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας.

Ο σερίφης Γούντι και η υπόλοιπη παιχνιδοπαρέα ζουν με τη μικρή Μπόνι, η οποία αποκτά νέο αγαπημένο παιχνίδι όταν έρχεται στα χέρια της ο Φόρκι. Ένα πλαστικό πηρούνι διακοσμημένο με σύρμα στη μορφή ανθρώπινων χαρακτηριστικών, το οποίο όμως είναι πεπεισμένο πως δεν είναι αληθινό παιχνίδι, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Μπαζ Λάιτγιαρ στην πρώτη ταινία...

Η περιπέτεια ξεκινά όταν ο Φόρκι δραπετεύει και ο Γούντι αναλαμβάνει να τον εντοπίσει και να τον επιστρέψει ώστε να μην πληγωθεί η Μπόνι. Στην παρακινδυνευμένη εξόρμησή του συναντά μετά από καιρό την αγαπημένη του Μπο Πιπ, η οποία του παρουσιάζει έναν δελεαστικό κόσμο κόσμο όπου τα παιχνίδια μπορούν να ζήσουν ελεύθερα.

Δείτε το τρέιλερ του «Toy Story 4»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Training Hashira

Όπως στο περσινό "The Swordsmith Village", έχουμε και εδώ τη συρραφή τριών τηλεοπτικών επεισοδίων, απευθυνόμενη αποκλειστικά στους λάτρεις της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Demon Slayer".