Hunter Killer

1

Ρεσιτάλ μιλιταριστικού και αμερικανο-πατριωτικού παροξυσμού σε μια υποβρύχια περιπέτεια, σκηνοθετημένη με καταιγιστική ένταση και γεμάτη ανόητες αναληθοφάνειες.

Hunter Killer

Ρεσιτάλ μιλιταριστικού και αμερικανο-πατριωτικού παροξυσμού σε μια υποβρύχια περιπέτεια, σκηνοθετημένη με καταιγιστική ένταση και γεμάτη ανόητες αναληθοφάνειες.

Hunter Killer - εικόνα 1

Τραβώντας από το μανίκι το χιλιοχρησιμοποιημένο τρικ του τρελαμένου για εθνική υπερηφάνεια και παγκόσμια καταστροφή Ρώσου αξιωματούχου (εδώ υπουργός Αμύνης), που θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και Κινέζος στρατηγός, ο ελεύθερος κόσμος βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό. Οι πραξικοπηματίες έχουν καταλάβει τον ναύσταθμο του Πολιάρνι και κρατούν αιχμάλωτο τον Ρώσο πρόεδρο, κλιμακώνοντας ραγδαία την ένταση με τις ΗΠΑ. Θα τσιμπήσει το αμερικανικό ναυτικό να κάνει το βήμα (και να ρίξει το πρώτο βλήμα;). Μόνη ελπίδα σωτηρίας ο θαλασσόλυκος Τζο Κλας, ο οποίος αναλαμβάνει επειγόντως τη διοίκηση του πυρηνικού υποβρυχίου «Άρκανσο», για να το οδηγήσει βαθιά μέσα στα ρωσικά ύδατα και να διασώσει έτσι, μαζί με μια ομάδα κομάντο που δρουν από ξηράς, τον καινούργιο Πούτιν.

Ακολουθεί ένα ρεσιτάλ μιλιταριστικού και αμερικανο-πατριωτικού παροξυσμού, σε μια macho περιπέτεια σκηνοθετημένη με καταιγιστική ένταση και γεμάτη ανόητες αναληθοφάνειες, με αστειότερη την πολυγλωσσία των Ρώσων: μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους στα ρωσικά, φυσικά, στα αγγλικά αλλά και στα δύο μαζί («Da, let’s go»)!

Μ. Βρετανία, Κίνα, ΗΠΑ. 2018. Διάρκεια: 121΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Hunter Killer

1
  • Περιπέτεια
  • 2018
  • Διάρκεια: 121 '
  • Ντόνοβαν Μαρς

Αναλαμβάνοντας επειγόντως τη διοίκηση ενός αμερικανικού πυρηνικού υποβρυχίου, ο Τζο Κλας διατάζεται να το οδηγήσει βαθιά μέσα στα ρώσικα ύδατα για να διασώσει, μαζί με μια ομάδα κομάντο που δρουν από ξηράς, τον Ρώσο πρόεδρο, αιχμάλωτο φιλοπόλεμων πραξικοπηματιών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.