Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Η Δουλειά της»

Αποκλειστικά στο «α» το νέο τρέιλερ της νέας ταινίας του Νίκου Λαμπό που συμμετείχε στο φεστιβάλ του Τορόντο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Η Δουλειά της»

Λίγους μήνες αφού έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο και αμέσως μετά την επιλογή της ως μία από τις τρεις ελληνικές ταινίες που θα συμμετάσχουν στο διεθνές διαγωνιστικό τμήμα του 59ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (1-11/11), η ταινία «Η Δουλειά της» του Νίκου Λαμπό αποκαλύπτει το νέο της τρέιλερ αποκλειστικά στο «α».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Η Δουλειά της» - εικόνα 1

Η βασισμένη σε αληθινή ιστορία ταινία ακολουθεί τη διαδρομή μιας αναλφάβητης νοικοκυράς και μητέρας δύο παιδιών (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου), η οποία λίγο πριν τα 40 αναγκάζεται να βρει για πρώτη φορά στη ζωή της δουλειά, αφού χάσει τη δική του ο άντρας της (Δημήτρης Ήμελλος). Εξαιτίας των περιορισμένων εφοδίων της, προσλαμβάνεται από μια ιδιωτική εταιρία καθαρισμού σε ένα νέο πολυκατάστημα. Εκεί θα βιώσει συνθήκες εκμετάλλευσης και εργασιακής απαξίωσης, αλλά και μια πρωτόγνωρη αίσθηση οικονομικής και συναισθηματικής ανεξαρτησίας, η οποία θα την αλλάξει ολοκληρωτικά εφόσον πλέον μπορεί να σταθεί μόνη στα πόδια της.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Η Δουλειά της» - εικόνα 2

Ο σκηνοθέτης δήλωσε μεταξύ άλλων για την ταινία πως πρόκειται για «μια προσωπική ματιά πάνω σε μια γυναίκα που λίγο πολύ θα θυμίσει στον καθένα κάτι οικείο». Η ταινία «Η Δουλειά της» είναι μια συμπαραγωγή μεταξύ Ελλάδας (Homemade Films), Γαλλίας (Sister Productions) και Σερβίας (Sense Production), με την υποστήριξη του Ελληνικού (EKK), του Γαλλικού (CNC) και του Σέρβικου (FCS) Κέντρου Κινηματογράφου, ενώ στην παραγωγή συμμετέχουν ακόμη η ΕΡΤ και η Cineventure 3.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Η Δουλειά της»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.