Ο Κλιντ Ίστγουντ γίνεται έμπορος ναρκωτικών στο «The Mule» (τρέιλερ)

Ο 88χρονος δημιουργός πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί στη νέα του, 40η δουλειά, πίσω από την κάμερα.

Ο Κλιντ Ίστγουντ γίνεται έμπορος ναρκωτικών στο «The Mule» (τρέιλερ)

Η λέξη «σύνταξη» είναι παντελώς άγνωστη στον Κλιντ Ίστγουντ, ο οποίος στα 88 του χρόνια μετά από 4 βραβεία Όσκαρ και περισσότερες από 70 ταινίες στο όνομά του ως ηθοποιός, έχει έτοιμη την 40η ταινία του ως σκηνοθέτης.

Μάλιστα, στο βασισμένο σε αληθινή ιστορία «The Mule» βρίσκεται πίσω και μπροστά από την κάμερα, σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή του ως ηθοποιός μετά από κενό 6 χρόνων και το «Τα Γυρίσματα της Ζωής» (Ρόμπερτ Λόρεντς). Εδώ ενσαρκώνει έναν βετεράνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος όντας ολομόναχος και αντιμέτωπος με τη χρεωκοπία, μετατρέπεται σε διακινητή ναρκωτικών όταν τον προσεγγίζει για δουλειά ένα μεξικανικό καρτέλ. Οι δουλειές με... φούντες τον βοηθούν να ξεφύγει από το οικονομικό αδιέξοδο, τραβούν όμως την προσοχή ενός αστυνομικού, ο οποίος αρχίζει να τον παρακολουθεί.

Δίπλα στον Ίστγουντ θα δούμε τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Νταϊάν Γουίστ και Μάικλ Πένια.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «The Mule»:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.