Αρδέννες

3

Βίαιο δραματικό θρίλερ που εξερευνά με ωμό ρεαλισμό τις οικογενειακές σχέσεις σε έναν κόσμο με θολές ηθικές γραμμές και παντελή έλλειψη επικοινωνίας.

Αρδέννες

Βίαιο δραματικό θρίλερ που εξερευνά με ωμό ρεαλισμό τις οικογενειακές σχέσεις σε έναν κόσμο με θολές ηθικές γραμμές και παντελή έλλειψη επικοινωνίας.

Αρδέννες - εικόνα 1

Το πυκνό δάσος των Αρδεννών, γραφικό και ταυτόχρονα απειλητικό, αποτελεί μια ζεστή παιδική ανάμνηση για τον Κένι. Ήταν ο τόπος των ευτυχισμένων παιδικών εκδρομών του και θα γίνει αυτός στον οποίο –σε ένα βίαιο, γεμάτο ένταση φινάλε– θα λύσει οριστικά όλες τις οικογενειακές διαφορές του. Αυτές έχουν ξεκινήσει από παλιά, μα ο πρωτοεμφανιζόμενος Ρόμπιν Προντ τις πιάνει ύστερα από μια αποτυχημένη ληστεία, όταν ο Κένι καταλήγει στη φυλακή χωρίς να ομολογήσει τη συμμετοχή της φιλενάδας και του αδερφού του σε αυτήν. Ύστερα από τέσσερα χρόνια αποφυλακίζεται, χωρίς να φαντάζεται πως οι δύο συνένοχοί του έχουν γίνει πλέον ζευγάρι.

Δραματικό θρίλερ που χτίζει μεθοδικά πάνω στο ψυχολογικό σασπένς, οι «Αρδέννες» εξερευνούν με ωμό ρεαλισμό τις σχέσεις αίματος σε έναν κόσμο με θολές ηθικές γραμμές και παντελή έλλειψη επικοινωνίας. Το στόρι τους εξελίσσεται προβλέψιμα, αλλά η ένταση ποτέ δεν το εγκαταλείπει, με τη βαριά αίσθηση της αναπόδραστης μοίρας που το στοιχειώνει να μετατρέπει την οξεία αντιπαράθεση τριών χαρακτήρων σε οικογενειακή τραγωδία βιβλικών καταβολών.

2015. Διάρκεια: 96΄. Διανομή: ONE FROM THE HEART.

Περισσότερες πληροφορίες

Αρδέννες

D' Adrennen
3
  • Δραματική
  • 2015
  • Διάρκεια: 96 '
  • Ρόμπιν Προντ

Ύστερα από μια αποτυχημένη ληστεία, ο Κένι καταλήγει στη φυλακή χωρίς να ομολογήσει τη συμμετοχή της φιλενάδας και του αδερφού του. Τέσσερα χρόνια μετά αποφυλακίζεται, χωρίς να φαντάζεται πως οι δύο συνένοχοί του έχουν γίνει πλέον ζευγάρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Την ίδρυση Κρατικής Σχολής Τεχνικών Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού

Το ΑΠΘ αναλαμβάνει την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών για το σχεδιασμό του νέου πανεπιστημιακού ιδρύματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/04/2024

Οι ανησυχίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ενιαίο φορέα

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΑΚ όπου ακούστηκαν οι βάσιμες επιφυλάξεις των μελών για το νομοσχέδια που αλλάζει το εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο.

Ελληνικό box office: Το "Panda" συνεχίζει να... δέρνει

Ενώ ούτε εμφύλιοι πόλεμοι ούτε τρομακτικά βαμπίρ μπορούν να τα βάλουν με τον ανίκητο Πο, τα animation είναι το μοναδικό είδος ταινιών που συνεχίζει να κινητοποιεί το αδρανές εδώ κι ένα μήνα κινηματογραφικό κοινό.

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.