Αρχηγός Από Κούνια

3

Μια έξυπνη σεναριακή ιδέα κι ένας πρωτότυπος χαρακτήρας κάνουν διασκεδαστική μια προβλέψιμη ανήλικη περιπέτεια.

Αρχηγός Από Κούνια

Μια έξυπνη σεναριακή ιδέα κι ένας πρωτότυπος χαρακτήρας κάνουν διασκεδαστική μια προβλέψιμη ανήλικη περιπέτεια.

Αρχηγός Από Κούνια - εικόνα 1

Η DreamWorks Animation («Μαδαγασκάρη», «Σρεκ», «Kung Fu Panda») μπορεί να μη διαθέτει τη δημιουργική φαντασία της Pixar, ξέρει όμως να παράγει θεαματικά και διασκεδαστικότατα καρτούν, με τον «Αρχηγό Από Κούνια» να βάζει γερή υποψηφιότητα για το καινούργιο της animated franchise. Τα εύσημα της επιτυχίας πηγαίνουν πρώτα στην έξυπνη σεναριακή ιδέα (από βιβλίο της Μάρλα Φραζί) και κατόπιν στον πρωτότυπο πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, που κάνουν χαριτωμένη και –κατά στιγμές– αστεία μια προβλέψιμη ανήλικη περιπέτεια: ο επτάχρονος Τιμ ζει μια υπέροχη οικογενειακή­ ζωή, μέχρι που αποκτά ένα νέο αδερφάκι, το οποίο φτάνει στο σπίτι με ταξί, ντυμένο με κοστούμι και κρατώντας χαρτοφύλακα!

Αρχίζει να αποσπά όλη την προσοχή των γονιών του, αλλά τα πάντα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Τιμ διαπιστώνει πως στην πραγματικότητα έχει να κάνει με πράκτορα σε μυστική αποστολή. Από τη μια έχουμε λοιπόν ένα baby buddy movie, όπου δύο αταίριαστοι χαρακτήρες αναγκάζονται να συνεργαστούν, και από την άλλη μια κατασκοπική περιπέτεια... τσέπης. Ο Τομ ΜακΓκραθ της τριλογίας της «Μαδαγασκάρης» είναι εδώ για να τις συνδυάσει με mainstream σιγουριά. Προβάλλεται σε 2D και 3D, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 98΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Αρχηγός Από Κούνια

The Boss Baby
3
  • Animation
  • 2017
  • Διάρκεια: 97 '
  • Τομ ΜακΓκραθ

Ο επτάχρονος Τιμ ζει μια υπέροχη οικογενειακή ζωή, μέχρι που αποκτά ένα καινούργιο αδερφάκι, το οποίο φτάνει στο σπίτι με ταξί, ντυμένο με κοστούμι και κρατώντας χαρτοφύλακα. Και όλα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν διαπιστώνει πως στην πραγματικότητα πρόκειται για πράκτορα σε μυστική αποστολή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.