Φοβού τον Πεθερό

1,5

Buddy movie αδέξιων παρεξηγήσεων με έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του απόλυτα cool Τζέι Κέι Σίμονς.

Φοβού τον Πεθερό

Ο αδέξιος Μάρτιν, επίδοξος μουσικός, έχει μια τραυματική εμπειρία όταν γνωρίζει τον αυστηρό επιχειρηματία κ. Γκάλο, πατέρα της κοπέλας του. Έπειτα από έξι μήνες ο τελευταίος θα χτυπήσει την πόρτα του και θα ζητήσει τη βοήθειά του στην ανεύρεση της κόρης του, με την οποία ο Μάρτιν έχει όμως χωρίσει. Buddy movie αδέξιων παρεξηγήσεων με έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του απόλυτα cool Τζέι Κέι Σίμονς.

Φοβού τον Πεθερό - εικόνα 1

Ο αδέξιος και απένταρος Μάρτιν έχει μια τραυματική εμπειρία όταν γνωρίζει τον αυστηρό επιχειρηματία κ. Γκάλο, πατέρα της κοπέλας του. Έπειτα από έξι μήνες ο τελευταίος θα ζητήσει τη βοήθειά του στην ανεύρεση της κόρης του, με την οποία ο Μάρτιν έχει όμως χωρίσει. Πρόκειται για την υποσχόμενη αρχή άλλου ενός κωμικού buddy movie, με φόντο το νυχτερινό Λος Άντζελες και οδηγούς ένα ταιριαστό πρωταγωνιστικό δίδυμο, από το οποίο την παράσταση κλέβει εύκολα ο απόλυτα cool Τζέι Κέι Σίμονς. Κάποια από τα απανωτά γκαγκ έχουν την πλάκα τους, το φινάλε δεν είναι εντελώς προβλέψιμο και γλυκανάλατο, αλλά το φιλμ μοιά­ζει τελικά αναποφάσιστο ανάμεσα στη χοντρή φάρσα, τη δοκιμασμένη χολιγουντιανή φόρμουλα και τη χαλαρότητα μιας ανεξάρτητης κωμωδίας.

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 86΄. Διανομή: TANWEER.

Περισσότερες πληροφορίες

Φοβού τον Πεθερό

All Nighter
1,5
  • Κωμωδία
  • 2017
  • Διάρκεια: 86 '
  • Γκάβιν Βίεσεν

Ο αδέξιος Μάρτιν, επίδοξος μουσικός, έχει μια τραυματική εμπειρία όταν γνωρίζει τον αυστηρό επιχειρηματία κ. Γκάλο, πατέρα της κοπέλας του. Έπειτα από έξι μήνες ο τελευταίος θα χτυπήσει την πόρτα του και θα ζητήσει τη βοήθειά του στην ανεύρεση της κόρης του, με την οποία ο Μάρτιν έχει όμως χωρίσει.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.