Office Christmas Party

1,5

Προβλέψιμα, μπαγιάτικα γκαγκ, χλιαρές, κοινότοπες ατάκες και γαργαλιστικά αστεία που δεν διαθέτουν ίχνος θαρραλέας αυθάδειας: ένα «Party» που έχει το νου του όχι στο κέφι, αλλά… στο «Hangover».

Office Christmas Party

Όταν η αδερφή του κι επικεφαλής της εταιρείας ανακοινώνει πως θα συρρικνώσει δραματικά το τμήμα του, ο έξω καρδιά μάνατζερ αποφασίζει να διοργανώσει ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο. Προβλέψιμα, μπαγιάτικα γκαγκ, χλιαρές, κοινότοπες ατάκες και γαργαλιστικά αστεία που δεν διαθέτουν ίχνος θαρραλέας αυθάδειας: ένα «Party» που έχει το νου του όχι στο κέφι, αλλά… στο «Hangover».

Office Christmas Party - εικόνα 1

Οι Τζέισον Μπέιτμαν, Τζένιφερ Άνιστον­, Τζος Γκόρντον και Γουίλ Σπεκ, το πρωταγωνιστικό και το σκηνοθετικό δίδυμο του «Δωρητή Σπέρματος», επανασυνδέονται για μια κωμωδία... καταστροφής, που ποντάρει στα ενήλικα λεκτικά αστεία και στις χοντροκομμένες φαρσικές υπερβολές. Στο δρόμο που χάραξαν τα «The Hangover» και «Αφεντικά για Σκότωμα», λοιπόν, όταν η αδερφή του κι επικεφαλής της εταιρείας ανακοινώνει πως θα συρρικνώσει δραματικά το τμήμα του, ο έξω καρδιά μάνατζερ αποφασίζει να διοργανώσει ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο.

Χωρισμένη σε τρεις «πράξεις», η ταινία αρχικά μας συστήνει τους χαρακτήρες και τους θέτει προ των δραματικών γι’ αυτούς και αστείων για εμάς προβλημάτων τους. Κατόπιν κορυφώνει το χαβαλέ εκτροχιάζοντας το ξέφρενο πάρτι και δημιουργώντας νέα, δραματικά τετελεσμένα, τα οποία φυσικά και θα ανατρέψει ως διά μαγείας στο συμφιλιωτικό χάπι εντ. Προβλέψιμα και, δυστυχώς, μπαγιάτικα γκαγκ βάζουν δοκιμασμένους κωμικούς να ανταλλάσσουν χλιαρές, κοινότοπες ατάκες και να γκρεμοτσακίζονται από σκάλες (και όχι μόνο), ενώ πόρνες πολυτελείας, κοκαΐνες, γκάνγκστερ και σεξουαλικά μυστικά επιστρατεύονται ως highlights γαργαλιστικών αστείων­ που δεν διαθέτουν ίχνος θαρραλέας αυθάδειας. Αντίθετα, αν και φαινομενικά ακατάλληλα για σεμνότυφους, όλα εδώ είναι άτολμα και βαθιά κομφορμιστικά.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 105΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Office Christmas Party

1,5
  • Κωμωδία
  • 2016
  • Διάρκεια: 105 '
  • Τζος Γκόρντον

Όταν η αδερφή του κι επικεφαλής της εταιρείας ανακοινώνει πως θα συρρικνώσει δραματικά το τμήμα του, ο έξω καρδιά μάνατζερ αποφασίζει να διοργανώσει ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Οι ανησυχίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ενιαίο φορέα

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΑΚ όπου ακούστηκαν οι βάσιμες επιφυλάξεις των μελών για το νομοσχέδια που αλλάζει το εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/04/2024

Ελληνικό box office: Το "Panda" συνεχίζει να... δέρνει

Ενώ ούτε εμφύλιοι πόλεμοι ούτε τρομακτικά βαμπίρ μπορούν να τα βάλουν με τον ανίκητο Πο, τα animation είναι το μοναδικό είδος ταινιών που συνεχίζει να κινητοποιεί το αδρανές εδώ κι ένα μήνα κινηματογραφικό κοινό.

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.

Οι καλύτερες ταινίες που παίζουν τώρα στα σινεμά (18-24/4)

Μια λίστα με τις ιδανικότερες προτάσεις για κινηματογραφική έξοδο αυτήν την εβδομάδα.