Εννιά Ζωές

1

Οικογενειακή κωμωδία της σειράς που δύσκολα θα καταχωριστεί στα highlights της φιλμογραφίας των Κέβιν Σπέισι και Μπάρι Σόνενφελντ.

Εννιά Ζωές

Οικογενειακή κωμωδία της σειράς που δύσκολα θα καταχωριστεί στα highlights της φιλμογραφίας των Κέβιν Σπέισι και Μπάρι Σόνενφελντ.

Εννιά Ζωές - εικόνα 1

Οικογένεια Άνταμς», «Men in Black», «Πιάστε τον Κοντό»… Οι «Εννιά Ζωές» δύσκολα θα καταχωριστούν μελλοντικά στα highlights της φιλμογραφίας του σκηνοθέτη Μπάρι Σόνενφελντ και ακόμη δυσκολότερα στα αντίστοιχα του Κέβιν Σπέισι, που από πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Old Vic δανείζει τώρα τη φωνή του σε ένα γάτο που προσπαθεί απεγνωσμένα να αποδείξει πως είναι άνθρωπος! Στην –κινηματογραφική– πραγματικότητα είναι ένας κυνικός και πολυάσχολος εκατομμυριούχος ο οποίος παγιδεύεται στο σώμα της γάτας της οικογένειας, έχοντας μία και μοναδική ευκαιρία να αποδείξει­ πως διαθέτει ακόμη πατρικά και συζυγικά αισθήματα. Το παιδικό­ κοινό ίσως γελάσει μερικές φορές με τα ψηφιακώς επεξεργασμένα καμώματα του μαλλιαρού τετράποδου και κάποιοι ενήλικοι­ ίσως διασκεδάσουν με τη σύντομη, «απόκοσμη» παρουσία του Κρίστοφερ Γουόκεν. Όλοι οι υπόλοιποι σίγουρα θα βαρεθούν μέχρι θανάτου.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 87΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Εννιά Ζωές

Nine Lives
1
  • Κωμωδία
  • 2016
  • Διάρκεια: 87 '
  • Μπάρι Σόνενφελντ

Ένας κυνικός και πολυάσχολος εκατομμυριούχος παγιδεύεται στο σώμα μιας γάτας, έχοντας μία και μοναδική ευκαιρία να αποδείξει πως διαθέτει ακόμη πατρικά και συζυγικά αισθήματα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.