Zoolander No 2

1

Κακόγουστη συνέχεια της απολαυστικά βλακώδους, απόλυτα cult επιτυχίας του 2001.

Zoolander No 2

Κακόγουστη συνέχεια της απολαυστικά βλακώδους, απόλυτα cult επιτυχίας του 2001.

Zoolander No 2 - εικόνα 1

Δεν ξέρω για ποιο λόγο ακριβώς ο Μπεν Στίλερ περίμενε δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να επανέλθει ως Ντέρεκ Ζουλάντερ, πάντως δεν ήταν για καλό. Ίσως η απολαυστικά βλακώδης συνταγή της πρωτότυπης, απόλυτα cult κωμωδίας να ήταν «μια κι έξω», αδύνατον πλέον να επαναληφθεί. Η προσπάθεια για κάτι τέτοιο πάντως αποτυγχάνει παταγωδώς, καθώς η επανασύνδεση των Ντέρεκ και Χάνσελ αποδεικνύεται ελάχιστα αστεία, βασισμένη σε μια αστυνομική πλοκή χωρίς συνοχή ή έμπνευση: Για χάρη ενός μεγάλου ντεφιλέ τα δύο πρώην τοπ μόντελ θα βρεθούν στη Ρώμη και μαζί με μια σέξι πράκτορα θα εμπλακούν σε μια καλοστημένη συνωμοσία που πίσω της βρίσκεται –ποιος άλλος;– ο φυλακισμένος Μουγκάτου.

Η σεναριακή συρραφή των κωμικών γκαγκ είναι απόλυτα προσχηματική και η μοδάτη σάτιρα λίγες φορές βρίσκει στόχο. Οι σινεφίλ αναφορές τα καταφέρνουν λίγο καλύτερα, με την ατελείωτη παρέλαση διάσημων cameos, από τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, την Σούζαν Σαράντον και τον Στινγκ μέχρι τον Τζάστιν Μπίμπερ, την Κέιτι Πέρι και την Άννα Γουίντουρ, να αποτελεί το χαριτωμένο ατού τού παντελώς αχρείαστου αυτού σίκουελ.

ΗΠΑ. 2016. Διάρκεια: 102΄. Διανομή: UIP.

Περισσότερες πληροφορίες

Zoolander No 2

Zoolander 2
1
  • Κωμωδία
  • 2016
  • Διάρκεια: 102 '
  • Μπεν Στίλερ

Οι Ντέρεκ Ζουλάντερ και Χάνσελ επιστρέφουν στο χώρο της μόδας και συναντιούνται στη Ρώμη, όπου πέφτουν θύμα μιας καλοστημένης συνωμοσίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.