Μάικλ Φασμπέντερ

O Γιάγκος Αντίοχος μας συστήνει τον Γερμανοϊρλανδό πρωταγωνιστή της ολοκαίνουργιας μεταλλαγμένης περιπέτειας «X-Men: Η Πρώτη Γενιά».

Μάικλ Φασμπέντερ

O Γιάγκος Αντίοχος μας συστήνει τον Γερμανοϊρλανδό πρωταγωνιστή της ολοκαίνουργιας μεταλλαγμένης περιπέτειας «X-Men: Η Πρώτη Γενιά».

Μάικλ Φασμπέντερ - εικόνα 1

Είναι αρκετός καιρός που το Χόλιγουντ έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στο πρότυπο αντρικής ομορφιάς που πλασάρει μέσα από την εικόνα των ακριβοπληρωμένων πρωταγωνιστών του. Ο Ντάνιελ Κρεγκ έκοψε καλούς τρόπους από τον Τζέιμς Μποντ και του προσέθεσε μυώδη μαγκιά, ο Τζον Χαμ του «Mad Men» μεταλαμπάδευσε τη ’50s ρετρό γοητεία του σε μοντέρνες περιπέτειες και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία καριέρας λόγω της «τσαλακωμένης» αρρενωπότητάς του. Προσθέστε στη λίστα και τον Μάικλ Φασμπέντερ, πρωταγωνιστή της ολοκαίνουργιας μεταλλαγμένης περιπέτειας «X-Men: Η Πρώτη Γενιά». Ο 33χρονος Γερμανοϊρλανδός ξεκίνησε με τη μάτσο παρέα των «300», αλλά στη συνέχεια έκανε μια αρτ ευρωπαϊκή στροφή πρώτα με το «Angel» του Φρανσουά Οζόν και στη συνέχεια με το συνταρακτικό «Hunger» του Στιβ ΜακΚουίν. Ακολουθεί η συμμετοχή του στο εξαιρετικό «Fish Tank» της Άντρεα Άρνολντ, όπως και στην καλτ πολεμική περιπέτεια του Κουέντιν Ταραντίνο «Άδωξοι Μπάσταρδη». Τώρα, με το ρόλο του ως Έρικ Λένσερ/Μαγκνίτο στο νέο «X-Men» κλέβει την παράσταση και ανεβάζει τις χολιγουντιανές του μετοχές. Κορίτσια, ο Μάικλ είναι ο νέος απόλυτα αρρενωπός σταρ…

Περισσότερες πληροφορίες

X-Men: Η Πρώτη Γενιά

X-MEN: First Class
3
  • Περιπέτεια
  • 2011
  • Διάρκεια: 132 '
  • Μάθιου Βον

Το 1962 ο καθηγητής Τσαρλς Εξάβιερ συγκροτεί, μαζί με μερικούς πράκτορες της CIA, μια ειδική ομάδα μεταλλαγμένων για να σταματήσει τα σχέδια του σατανικού Σεμπάστιαν Σο να προκαλέσει πυρηνικό πόλεμο. Ανάμεσά τους είναι και ο Έρικ Λένσερ, ο οποίος αναζητά την προσωπική του εκδίκηση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Την ίδρυση Κρατικής Σχολής Τεχνικών Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού

Το ΑΠΘ αναλαμβάνει την ανάπτυξη προγραμμάτων σπουδών για το σχεδιασμό του νέου πανεπιστημιακού ιδρύματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
23/04/2024

Οι ανησυχίες της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για τον ενιαίο φορέα

Βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΑΚ όπου ακούστηκαν οι βάσιμες επιφυλάξεις των μελών για το νομοσχέδια που αλλάζει το εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο.

Ελληνικό box office: Το "Panda" συνεχίζει να... δέρνει

Ενώ ούτε εμφύλιοι πόλεμοι ούτε τρομακτικά βαμπίρ μπορούν να τα βάλουν με τον ανίκητο Πο, τα animation είναι το μοναδικό είδος ταινιών που συνεχίζει να κινητοποιεί το αδρανές εδώ κι ένα μήνα κινηματογραφικό κοινό.

History Projected "Ιστορία και αρχείο": Κινηματογραφικοί διάλογοι ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Δείτε το 2ο επεισόδιο που περιλαμβάνει δυο ταινίες για το πολυφωνικό, αναγκαίο παρόν κάθε αρχειακής κατασκευής.

Horrorant Film Festival 2024: Φόβος και τρόμος στο Ελιζέ

Με 58 ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο και ξεχωριστούς καλεσμένες η horror διοργάνωση επιστρέφει ξανά στο παραδοσιακό σπίτι της.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες που θα δούμε στα σινεμά το καλοκαίρι του 2024

Ανακαλύψτε τους τίτλους που πρόκειται να βρεθούν στις μαρκίζες των θερινών κινηματογράφων τους επόμενους μήνες.