The Amazing Spider-man 2

2

Χορταστική και εντελώς συνταγογραφημένη συνέχεια των περιπετειών του νέου ανθρώπου-αράχνη.

The Amazing Spider-man 2

Ενώ η σχέση του με την Γκουέν περνάει κρίση και ο παιδικός φίλος του Χάρι Όσμπορν αναλαμβάνει τη διεύθυνση της Oscorp, ο Πίτερ Πάρκερ καλείται να αντιμετωπίσει ως Σπάιντερμαν τον Ιλέκτρο, έναν καινούριο εχθρό που απειλεί να βυθίσει τη Νέα Υόρκη στο σκοτάδι. Χορταστική και εντελώς συνταγογραφημένη συνέχεια των περιπετειών του νέου ανθρώπου-αράχνη.

The Amazing Spider-man 2 - εικόνα 1

Το προπέρσινο reboot του Μαρκ Γουέμπ στη χρυσο­φόρα τριλογία του Σαμ Ράιμι κέρδισε τελικά τη μάχη του ταμείου κι έτσι ο συμπαθής Πίτερ Πάρκερ καλείται τώρα να αντιμετωπίσει τον Ιλέκτρο, ακόμη έναν μεταλλαγμένο υπάλληλο της Oscorp, ο οποίος μετατρέπεται από άκακο μηχανικό σε ανεξέλεγκτο εκδικητή υψηλής ενέργειας που απειλεί να βυθίσει τη Νέα Υόρκη στο σκοτάδι. Ταυτόχρονα πρέπει να βάλει σε τάξη τα συναισθήματά του για την Γκουέν, να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα του και να βοηθήσει τον παιδικό φίλο του Χάρι Όσμπορν. Ο Γουέμπ σπαταλά χρόνο στη βγαλμένη από γυμνασιακή δραμεντί σχέση του Πάρκερ με την Γκουέν επιμένοντας σε μια δραματικότερη και λιγότερο κόμικς προσέγγιση από τον πρώτο διδάξαντα, τον οποίο προσπαθεί να κερδίσει σπέρνοντας κακούς στο δρόμο του Σπάιντερμαν και φορτώνοντας με ένα σωρό υποπλοκές το μάλλον αμήχανο σενάριο. Σε αυτό υπάρχει λίγο­ περισσότερο χιούμορ από την πρώτη ταινία, ένα απρόσμενο για τα ανάλαφρα δεδομένα του είδους φινάλε, η γενική αίσθηση όμως είναι αυτή μιας χορταστικής, αλλά βαρυφορτωμένης περιπέτειας – σαν πέντε θεαματικά τηλε- επεισόδια που ενώθηκαν σε μια δυομισάωρη κινηματογραφική εξτραβαγκάντζα.
ΗΠΑ. 2014. Διάρκεια: 142΄. Διανομή: FEELGOOD ENT.

Περισσότερες πληροφορίες

The Amazing Spider-Man 2

2
  • Περιπέτεια
  • 2014
  • Διάρκεια: 142 '
  • Μαρκ Γουέμπ

Ενώ η σχέση του με την Γκουέν περνάει κρίση και ο παιδικός φίλος του Χάρι Όσμπορν αναλαμβάνει τη διεύθυνση της Oscorp, ο Πίτερ Πάρκερ καλείται να αντιμετωπίσει ως Σπάιντερμαν τον Ιλέκτρο, έναν καινούργιο εχθρό που απειλεί να βυθίσει τη Νέα Υόρκη στο σκοτάδι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Βλέπουμε την "Κάρι" του Στίβεν Κινγκ στον Δαναό

Την ταινία σκηνοθετεί ο Μπράιαν Ντε Πάλμα, ο οποίος παρέδωσε μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες τρόμου στην ιστορία και έκτοτε μπήκε στο πάνθεον των καλύτερων σκηνοθετών τρόμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/04/2024

Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 14ο International Micro μ Festival

Ανοιχτό κάλεσμα σε Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές με στόχο την ανάδειξη της ταινίας μικρού μήκους.

Το παιδικό και εφηβικό φεστιβάλ "Psaroloco" επιστρέφει

Το φεστιβάλ ετοιμάζει μια σειρά ταινιών - εργαστηρίων - διαδραστικών εμπειριών και συζητήσεων ειδικά προσαρμοσμένων για μικρούς σινεφίλ.

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στον κινηματογράφο Ίριδα

Οι σπουδαστικές ταινίες και ένα αφιέρωμα σε επιλεγμένες γερμανικές ταινίες μικρού μήκους από τη δεκαετία του ’80 έως και σήμερα, έχουν την τιμητική τους στον πιο νεανικό κινηματογράφο της Αθήνας.

Επίσημο πρόγραμμα Φεστιβάλ Καννών 2025: Ο Λάνθιμος και οι άλλοι

Οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Έλληνα σκηνοθέτη διεκδικούν τον Χρυσό Φοίνικα μαζί με πολυαναμενόμενες ταινίες κορυφαίων δημιουργών όπως ο Φράνσις Κόπολα, ο Πάολο Σορεντίνο και ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

Το Athens Fashion Film Festival παρουσιάζει το πρώτο Masterclass για την δημιουργία ενός fashion film

Το Masterclass του AFFF με τον οπτικοακουστικό καλλιτέχνη Ραφαήλ Σαμαρά, παρουσιάζεται με αφορμή Fashion Panorama, the Italian New Wave, που διοργανώνει η Ιταλική Πρεσβεία στην Αθήνα.