Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι

Αναπάντεχα κακοστημένο και ασυνάρτητο θρίλερ τρόμου, το οποίο δεν υπακούει σε καμία σεναριακή λογική. Ούτε καν αστείο για τους λάθος λόγους.

Winnie to Arkoudaki Aima kai Meli

Σκηνοθέτης δευτεροκλασάτων περιπετειών καταστροφής ("Firenado") και ταινιών τρόμου ("Demonic Christmas Tree"), ο Ρις Φρέικ-Γουότερφιλντ δίνει με το πρώτο σενάριό του μια δεύτερη καριέρα στον Γουίνι το Αρκουδάκι. Ο ήρωας των Μάιν & Σέπαρντ δεν είναι πλέον το καλοκάγαθο ζωάκι του δάσους, αλλά ένας ανθρωπόμορφος serial killer. Κι αυτό επειδή, ενώ μεγάλωναν παρέα, ανέμελα κι ευτυχισμένα, με τον Κρίστοφερ Ρόμπιν, αυτός κάποια στιγμή θα αφήσει πίσω τους φίλους του, τον Γουίνι και το Γουρουνάκι, για να πάει στο κολέγιο, αναγκάζοντάς τους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους προκειμένου να επιβιώσουν. Θυμωμένοι και εγκαταλειμμένοι, θα επιστρέψουν στα ζωώδη ένστικτά τους, σκοτώνοντας σαδιστικά όποιον περάσει από το δάσος τους.

Αυτό που ξεκινάει σαν σκοτεινό παραμύθι, εξελίσσεται πολύ γρήγορα σε ένα αναπάντεχα κακοστημένο και ασυνάρτητο θρίλερ τρόμου, το οποίο δεν υπακούει σε καμία σεναριακή λογική. Ούτε καν αστείο για τους λάθος λόγους, μιας και τα πάντα εδώ είναι πάμφθηνα και το δείχνουν, ενώ δεν υπάρχει ίχνος χιούμορ ή ειρωνείας που θα έκανε υποφερτό το όλο μαρτύριο.

Μ. Βρετανία. 2023. Διάρκεια: 84΄. Διανομή: NEO FILMS

Περισσότερες πληροφορίες

Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι

Winnie the Pooh: Blood and Honey
  • Τρόμου
  • 2023
  • Διάρκεια: 84 '
  • Ρις Φρέικ-Γουότερφιλντ

Αφού ο Κρίστοφερ Ρόμπιν αφήνει πίσω τους φίλους του, τον Γουίνι το Αρκουδάκι και το Γουρουνάκι, για να πάει στο κολέγιο, εκείνοι αναγκάζονται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους προκειμένου να επιβιώσουν. Θυμωμένοι και εγκαταλειμμένοι, θα επιστρέψουν στα ζωώδη ένστικτά τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.