Όσκαρ 2023: Ο Τζίμι Κίμελ πρωταγωνιστεί στο πρώτο trailer για την τελετή απονομής των αμερικανικών βραβείων

Ο παρουσιαστής θα είναι οικοδεσπότης των Όσκαρ για τρίτη φορά.

COSMOTE TV: λαμπερός μήνας βραβείων Oscar

Ο Τζίμι Κίμελ θα παρουσιάσει για τρίτη φορά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ και πρόσφατα παρουσίασε και το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη βραδιά.

Ο παρουσιαστής πρωταγωνιστεί στο trailer που είναι μια παρωδία της ταινίας "Top Gun: Maverick” που είναι υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας, μαζί με τους πρωταγωνιστές Τζον Χαμ και Τσαρλς Παρνέλ που υποδύονται τους χαρακτήρες τους στην ταινία. "Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν περίμενα να μου ζητήσουν να γίνω ξανά οικοδεσπότης” λέει ο Kimmel στους δύο ηθοποιούς με τον Χαμ να απαντάει "ζητήσαμε σε πολλούς ανθρώπους πριν από εσένα” εξηγώντας ότι είχαν ρωτήσει και τους Μπίλι Κρίσταλ, Κρις Ροκ, Γούπι Γκόλντμπεργκ: "Τους Στιβ Μάρτιν, Στιβ Καρνέλ, Στιβ Μπουδσέμι, Στιβ όστιν, Στιβ Σιγκάλ, Στιβ Ουρκέλ και αυτοί είναι μόνο οι Στιβ”, είπε χιουμοριστικά.

Διαβάστε Επίσης

Στο trailer σχολιάστηκε και το χαστούκι που είχε ρίξει κατά τη διάρκεια της περσινής τελετής ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ: "Το ABC μας έδωσε αποστολή να βρούμε ένα οικοδεσπότη που είναι ατάραχος και δεν τρώει σφαλιάρες” λέει ο Παρνέλ με τον Κίμελ να απαντάει "αυτό είναι καλό γιατί δεν μπορώ να με χαστουκίσουν, κλαίω πολύ”. Στη συνέχεια ο Kimmel δίνει μια γεύση από το τι πρέπει να περιμένουμε τη βραδιά των Όσκαρ: "Μάλλον θα ξεκινήσω με κάτι ενοχλητικό για να σπάσει ο πάγος, να κάνω ένα αστείο για το γεγονός ότι φοράω κορσέ, ίσως κάτι για την μαγεία της αφήγησης, τους αρέσει αυτό. Και μετά θα μιλήσω για κάποιον παλιό για να σηκωθούν να χειροκροτήσουν και αν τα καταφέρω θα έχω ακόμα 4 ή 5 ώρες μέχρι να δώσω το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, ελπίζω, στη σωστή ταινία”.

Διαβάστε Επίσης

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Επαγγελματίας Υπνοβάτης

Ενδιαφέρουσα ιδέα που μένει απλά υποσχόμενη, μιας και υλοποιείται με σεναριακή χοντροκοπιά, ερμηνευτική ανεπάρκεια και αφηγηματική προχειρότητα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
25/04/2024

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ με υποβλητική ατμόσφαιρα, αλλά ελάχιστο ψαχνό. Δραματικά ισχνό και σκηνοθετημένο μονότονα, κορυφώνεται χωρίς την παραμικρή έκπληξη.

Οι Αντίπαλοι

Σεναριακό υπόδειγμα αθλητικού (μελο)δράματος πάνω στις απρόβλεπτες διαδρομές των ανθρώπινων επιθυμιών. "Χορογραφημένο" με ερωτική ένταση και σκηνοθετημένο με φλασάτη, βιντεοκλιπίστικη αυταρέσκεια.

Ζωντανό Πνεύμα

Δύο κόσμοι και τρεις γενιές συγκρούονται σε ένα δράμα ενηλικίωσης με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού, κωμωδίας και θρίλερ, το οποίο, όμως, ασθμαίνει για να βρει την ιδανική ισορροπία.

Ο Τελευταίος Ήρωας

Κουστουριτσική, ξέφρενη και βιτριολική σάτιρα, η οποία βγαίνει απ’ τα νερά της όταν προσπαθεί, αδίκως, να σοβαρευτεί και να περάσει "μηνύματα".

Σούπερ Μάγκι

Σίκουελ ενός διεκπεραιωτικά στημένου αυστραλέζικου animation, το οποίο καταγγέλλει απλοϊκά τους κινδύνους της υπνωτιστικά γοητευτικής νέας εικονικής πραγματικότητας.

Ο Μύλος και ο Σταυρός

Με κάδρα που παραπέμπουν σε πίνακες της φλαμανδικής και της ολλανδικής σχολής, ο Μαγιέφσκι στήνει μια οπτικά μεγαλοπρεπή αλληγορία πάνω στην τέχνη, την αληθινή ζωή και την ανθρώπινη μισαλλοδοξία.