Ρίξτε μια αποκλειστική ματιά στα παρασκήνια του "Bones and All" (βίντεο)

Το «α» εξασφάλισε ένα αποκλειστικό behind the scenes featurette της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο («Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου») με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ.

Bones and all

Το "α" εξασφάλισε για τους αναγνώστες του μια αποκλειστική behind the scenes ματιά, στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο με τίτλο "Bones and All".

Στο απροσδόκητα αιματηρό δράμα όπου ο ρομαντισμός συνδυάζεται με την απότομη ενηλικίωση, ο σκηνοθέτης, πέντε χρόνια μετά το "Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου" (2017), επανενώνεται με το διάσημο σήμερα Τιμοτέ Σαλαμέ. Εδώ ο ηθοποιός υποδύεται ένα τυχοδιώκτη που ζει εν κινήσει στους δρόμους των ΗΠΑ. Σε μια από τις διαδρομές του γνωρίζει μια κοπέλα (η βραβευμένη στη Βενετία Τέιλορ Ράσελ) η οποία έχει μία παράξενη επιθυμία: να τρώει τους ανθρώπους που την αγαπούν.

Για την εμπειρία των γυρισμάτων του "Bones and All", εκτός των Γκουαντανίνο, Σαλαμέ και Ράσελ, μιλά επίσης ο σπουδαίος ηθοποιός Μαρκ Ράιλανς. Η ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από την Tanweer.

Δείτε το featurette του "Bones and All":

Περισσότερες πληροφορίες

Bones and All

3
  • Δραματική
  • 2022
  • Διάρκεια: 130 '
  • Λούκα Γκουαντανίνο

Μια νεαρή κοπέλα με κανιβαλιστικές τάσεις φεύγει από το σπίτι της και περιπλανιέται στην Αμερική των 80s. Συναντώντας κι άλλους με τα ίδια γούστα στο δρόμο, προσπαθεί να βρει απαντήσεις για τη διαστροφή της, αναζητώντας τα ίχνη της χαμένης μητέρας της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Βλέπουμε την "Κάρι" του Στίβεν Κινγκ στον Δαναό

Την ταινία σκηνοθετεί ο Μπράιαν Ντε Πάλμα, ο οποίος παρέδωσε μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες τρόμου στην ιστορία και έκτοτε μπήκε στο πάνθεον των καλύτερων σκηνοθετών τρόμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/04/2024

Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 14ο International Micro μ Festival

Ανοιχτό κάλεσμα σε Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές με στόχο την ανάδειξη της ταινίας μικρού μήκους.

Το παιδικό και εφηβικό φεστιβάλ "Psaroloco" επιστρέφει

Το φεστιβάλ ετοιμάζει μια σειρά ταινιών - εργαστηρίων - διαδραστικών εμπειριών και συζητήσεων ειδικά προσαρμοσμένων για μικρούς σινεφίλ.

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στον κινηματογράφο Ίριδα

Οι σπουδαστικές ταινίες και ένα αφιέρωμα σε επιλεγμένες γερμανικές ταινίες μικρού μήκους από τη δεκαετία του ’80 έως και σήμερα, έχουν την τιμητική τους στον πιο νεανικό κινηματογράφο της Αθήνας.

Επίσημο πρόγραμμα Φεστιβάλ Καννών 2025: Ο Λάνθιμος και οι άλλοι

Οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Έλληνα σκηνοθέτη διεκδικούν τον Χρυσό Φοίνικα μαζί με πολυαναμενόμενες ταινίες κορυφαίων δημιουργών όπως ο Φράνσις Κόπολα, ο Πάολο Σορεντίνο και ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ.

Πότε κυκλοφορούν οι "Ιστορίες Καλοσύνης" του Γιώργου Λάνθιμου

Έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη στις εγχώριες αίθουσες.

Το Athens Fashion Film Festival παρουσιάζει το πρώτο Masterclass για την δημιουργία ενός fashion film

Το Masterclass του AFFF με τον οπτικοακουστικό καλλιτέχνη Ραφαήλ Σαμαρά, παρουσιάζεται με αφορμή Fashion Panorama, the Italian New Wave, που διοργανώνει η Ιταλική Πρεσβεία στην Αθήνα.