Μυστικός Πράκτορας OSS 117: Από την Αφρική με Αγάπη

1

Γαλλική αποικιοκρατική μελαγχολία πασπαλισμένη με ρατσισμό σε μία αχρείαστα περίπλοκη, κουραστική περιπέτεια.

mistikos_praktoras_oss117_apo_tin_afriki_me_agapi_kritiki

Ο Γάλλος σταρ Ζαν Ντιζαρντάν φορά για τρίτη φορά το κατασκοπικό κουστούμι του πράκτορα OSS 117 για μια νέα περιπέτεια, αυτήν τη φορά με τον Νικολά Μπεντός αντί του Μισέλ Χαζαναβίσιους πίσω από την κάμερα. Μετά το Ρίο και το Κάιρο, ο πράκτορας επισκέπτεται την Αφρική, όπου τον περιμένει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Για να τα καταφέρει, είναι υποχρεωμένος να συνεργαστεί με έναν νεότερο και αντισυμβατικό συνάδελφο, τον οποίο φυσικά δεν χωνεύει.

Η διάθεση παρωδίας των κατασκοπικών περιπετειών διατρέχει το τρικολόρ franchise, ποντάροντας σε δήθεν απενοχοποιημένα σεξιστικά και ρατσιστικά αστεία, μόνο που εδώ για να εντοπιστεί η ειρωνεία χρειάζονται κιάλια. Διότι όταν ο Μπεντός δεν ανακουφίζει την αποικιοκρατική μελαγχολία των Γάλλων, ανακυκλώνει κρύα ανέκδοτα, για να "διακοσμήσει" ένα αχρείαστα κουραστικό στόρι.

Γαλλία, Βέλγιο. 2021. Διάρκεια: 117΄. Διανομή: ODEON.

Περισσότερες πληροφορίες

Μυστικός Πράκτορας OSS 117: Από την Αφρική με Αγάπη

OSS 117: Alerte Rouge en Afrique Noire
1
  • Κωμωδία
  • 2021
  • Διάρκεια: 117 '
  • Νικολά Μπεντός

Ο βετεράνος πράκτορας OSS 117 αναλαμβάνει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στην Αφρική, στην οποία αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν νέο αντισυμβατικό κατάσκοπο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Training Hashira

Όπως στο περσινό "The Swordsmith Village", έχουμε και εδώ τη συρραφή τριών τηλεοπτικών επεισοδίων, απευθυνόμενη αποκλειστικά στους λάτρεις της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Demon Slayer".

Η Μία και Εγώ: Η Ταινία

Πρώτη κινηματογραφική εκδοχή των ναΐφ περιπετειών της ηρωίδας μιας γερμανικής τηλεοπτικής σειράς, η οποία συνδυάζει live action και animation.