Μεγάλη ζημιά στον κινηματογράφο Ιντεάλ

ideal_aithousa

Ο ιστορικός και αγαπημένος κινηματογράφος επί της οδού Πανεπιστημίου, το Ιντεάλ, βίωσε ένα σοκ σήμερα το πρωί.

Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων δημοσιογραφικών προβολών, σημαντικό τμήμα διπλανού κτηρίου έπεσε πάνω στον κινηματογράφο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές βλάβες σε ένα μέρος του. Συγκεκριμένα, στο κομμάτι που αφορά το χωλ των καπνιστών και τις τουαλέτες, προς τη μεριά της Φειδίου. Όλοι όσοι βρίσκονταν στο χώρο είναι ασφαλείς, αλλά όπως είναι φυσικό τρομοκρατήθηκαν. Σε αποκλειστικό δημοσίευμά του το in.gr καλύπτει φωτογραφικά το συμβάν.

Ευχόμαστε δύναμη στους ανθρώπους του Ιντεάλ και πολύ σύντομα να βρεθούμε ξανά στην υπέροχη αίθουσά του.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Τρόμος και love story στο trailer του "Bones and All" του Λούκα Γκουαντανίνο

Εν αναμονή της πρεμιέρας της νέας ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο στο 79ο Φεστιβάλ της Βενετίας, παίρνουμε μια πρώτη "γεύση" με το trailer που κυκλοφόρησε.

11/08/2022

79ο Φεστιβάλ Βενετίας: Με βαριά ονόματα κι οσκαρικό αέρα

Εξασφαλίζοντας μερικές από τις πλέον αναμενόμενες πρεμιέρες της επόμενης σεζόν, η φετινή κινηματογραφική Μπιενάλε σηκώνει αυλαία στις 31/8 με το "White Noise" του Νόα Μπάουμπακ. Το "α" θα είναι εκεί με διαρκείς ανταποκρίσεις.

Το Μικρό Βιβλιοπωλείο στο Παρίσι

Ρομαντικό δράμα – συνταγή, γεμάτο γραφικούς χαρακτήρες και γλυκόπικρα συναισθήματα που θυμίζουν λογοτεχνικό μπεστ σέλερ ευρείας κατανάλωσης, βασίζονται όμως σε ιδέα του γνωστού σκηνοθέτη Ετόρε Σκόλα.

Περιμένοντας τον Μποτζάνγκλς

Τολμηρή, μα άνιση μείξη κωμωδίας καταστάσεων, κοινωνικής σάτιρας και συγκινητικού μελοδράματος, η οποία μένει υπερβολικά πιστή στο μυθιστορηματικό πρώτο υλικό της.

Ο Αντικαταστάτης

Αστυνομικό θρίλερ με τολμηρά καταγγελτική διάθεση. Αφηγηματικά ακατέργαστο όμως, δυσκολεύεται εξ αρχής να κάνει την ίντριγκά του πραγματικά ενδιαφέρουσα.

SAS Ειδικές Δυνάμεις: Κόκκινος Συναγερμός

"Die Hard" ιδέα από τα Lidl κι από βιβλίο πολεμοχαρή Βρετανού κομάντο με σινε-διεκπεραίωση στον αυτόματο πιλότο.

Μπαραβέντο

Η πρώτη ταινία του δημιουργού τού cinema novo είναι μια εικαστικά ενδιαφέρουσα, στρατευμένη όσο και φολκλορική κοινωνική διαμαρτυρία η οποία χρωστά τη γοητεία της στην απελευθερωτική ποίηση των εικόνων της.