Εκπαιδευτικό σεμινάριο animation από την ΕΚΟΜΕ

Το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Eπικοινωνίας-ΕΚΟΜΕ καλεί επαγγελματίες από τον χώρο του animation να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Animation Storytelling Workshop: Pitching Your Animation Project in the Global Market».

ΕΚΟΜΕ εκπαιδευτικό σεμινάριο animation

Το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Eπικοινωνίας-ΕΚΟΜΕ σε συνεργασία με την Πρεσβεία των Η.Π.Α στην Αθήνα και το πρόγραμμα American Film Showcase ανακοινώνουν το εκπαιδευτικό σεμινάριο για επαγγελματίες του animation στην Ελλάδα με θέμα: "Animation Storytelling Workshop: Pitching Your Animation Project in the Global Market”.  Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα τoυ υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου και οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν τεχνογνωσία από κορυφαία στελέχη της βιομηχανίας του animation. Κατά τη διάρκεια του 4ήμερου σεμιναρίου, θα παρουσιαστούν στους συμμετέχοντες όλα τα απαιτούμενα εργαλεία για την εξέλιξη των έργων τους, οι πρακτικές ορθής παρουσίασης των έργων σε παραγωγούς και studios για την προσέλκυση χρηματοδότησης υλοποίησης του έργου, και οι τρόποι προώθησης των έργων στο παγκόσμιο κοινό. Ολοκληρώνοντας το σεμινάριο, οι ομάδες θα κληθούν να παρουσιάσουν την τελική πρότασή τους σε κοινό και επαγγελματίες. 

Συνολικά θα επιλεγούν 10 έργα animation και έως 3 επαγγελματίες ανά έργο. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στο σεμινάριο είναι η άπταιστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν (για συμμετέχοντες/ουσες εκτός Αθηνών θα εξεταστεί η δυνατότητα κάλυψης μέρους ή όλων των εξόδων μετακίνησης και διαμονής). 

 Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση έως τις 17 Ιουλίου στα αγγλικά εδώ.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν από το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας -ΕΚΟΜΕ και όσοι επιλεγούν θα ειδοποιηθούν για την συμμετοχή τους έως τις 28 Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις και το πρόγραμμα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Περιμένοντας τον Μποτζάνγκλς

Τολμηρή, μα άνιση μείξη κωμωδίας καταστάσεων, κοινωνικής σάτιρας και συγκινητικού μελοδράματος, η οποία μένει υπερβολικά πιστή στο μυθιστορηματικό πρώτο υλικό της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
11/08/2022

Ο Αντικαταστάτης

Αστυνομικό θρίλερ με τολμηρά καταγγελτική διάθεση. Αφηγηματικά ακατέργαστο όμως, δυσκολεύεται εξ αρχής να κάνει την ίντριγκά του πραγματικά ενδιαφέρουσα.

SAS Ειδικές Δυνάμεις: Κόκκινος Συναγερμός

"Die Hard" ιδέα από τα Lidl κι από βιβλίο πολεμοχαρή Βρετανού κομάντο με σινε-διεκπεραίωση στον αυτόματο πιλότο.

Μπαραβέντο

Η πρώτη ταινία του δημιουργού τού cinema novo είναι μια εικαστικά ενδιαφέρουσα, στρατευμένη όσο και φολκλορική κοινωνική διαμαρτυρία η οποία χρωστά τη γοητεία της στην απελευθερωτική ποίηση των εικόνων της.

Παγκόσμια πρεμιέρα του "The Kingdom" χωρίς τον Λαρς φον Τρίερ;

Ο Δανός σκηνοθέτης που έχει συνδέσει συνειδητά το όνομά του με ταινίες που προβοκάρουν, διαγνώστηκε με νόσο Πάρκινσον, είδηση που φουντώνει τα σενάρια πιθανής απουσίας του από την παγκόσμια πρεμιέρα του "The Kingdom" τον Σεπτέμβριο στο Φεστιβάλ Βενετίας.

"Triangle of Sadness": To trailer της απολαυστικής κωμωδίας του Ρούμπεν Εστλουντ

Μια πρώτη ιδέα για τη βραβευμένη με Χρυσό Φοίνικα ταινία το "Τρίγωνο της Θλίψης" του Σουηδού σκηνοθέτη Ρούμπεν Εστλουντ, μάς δίνει το επίσημο trailer λίγο πριν εμφανιστεί στις μαρκίζες τον Οκτώβριο.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 11/8

Ισπανοί αστυνομικοί και Βρετανοί κομάντο συγκρούονται στις πρεμιέρες της επόμενης εβδομάδας, στις οποίες κυριαρχούν τα γαλλικά ρομάντζα.