Πρισίλα Πρίσλεϊ: Η αντίδρασή της μετά την προβολή της ταινίας για τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ

Η πρώην σύζυγος του βασιλιά του rock 'n' roll εξέφρασε την άποψή της για την ταινία του Μπαζ Λούρμαν

Πρισίλα Πρίσλεϊ

Αφού το trailer κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες, κάνοντας το κοινό να ανυπομονεί για την πρεμιέρα, η Πρισίλα Πρίσλεϊ  μοιράστηκε τις σκέψεις της πάνω στην ταινία του Μπαζ Λούρμαν. Ειδικότερα, η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Έλβις Πρίσλεϊ- τη ζωή του οποίου παρακολουθούμε στο νέο φιλμ του επιτυχημένου σκηνοθέτη- είχε την χαρά να δει νωρίτερα την ταινία και να εκφράσει την άποψή της.

Πιο αναλυτικά, η βιογραφική ταινία του Λούρμαν αφηγείται τη ζωή του Πρίσλεϊ μέσα από τα μάτια του μάνατζέρ του, Συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για την άνοδό του προς την κορυφή της επιτυχίας, όπως και για τη σχέση του με την Πρισίλα την οποία υποδύεται η ηθοποιός Ολίβια Ντε Τζοντζ.

Με πρωτοβουλία του Λούρμαν, η Πρίσλεϊ παρακολούθησε τις σκηνές του νέου του πρότζεκτ μαζί με τον κολλητό φίλο του Έλβις, Τζέρι Σίλινγκ, ύστερα από την οποία, η ηθοποιός δήλωσε στο Facebook: "Για όσους είναι περίεργοι για τη νέα ταινία ELVIS, ο Μπαζ Λούρμαν, ο σκηνοθέτης, παρείχε μία ιδιωτική προβολή για εμένα και τον Τζέρι Σίλινγκ στα στούντιο της Warner πρόσφατα. Αυτή η ιστορία αναφέρεται στη σχέση του Έλβις και του Συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ. Είναι μια αληθινή ιστορία δοσμένη έξυπνα και δημιουργικά που μόνο ο Baz με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική του ματιά θα μπορούσε να αποδώσει. Ο Aόστιν Μπατλερ που έπαιξε τον Έλβις είναι καταπληκτικός. Στη μέση της ταινίας, ο Τζέρι και εγώ κοιταχτήκαμε και είπαμε Ουάου. Συγχαρητήρια σε εκείνον. Ήξερε πως είχε "μεγάλα παπούτσια να καλύψει'. Ήταν εξαιρετικά αγχωμένος παίζοντας αυτό τον ρόλο. Μπορώ απλά να φανταστώ. Ο Τομ Χανκς  ήταν ο Πάρκερ στην ταινία. Τι χαρακτήρας ήταν. Υπήρχαν δύο πλευρές του Συνταγματάρχη, τις οποίες με τον Τζέρι τις είχαμε δει. Η ιστορία, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν έχει happy ending. Ωστόσο, πιστεύω θα καταλάβετε λίγο πιο πολύ το ταξίδι του Έλβις γραμμένο από έναν σκηνοθέτη που βάζει την καρδιά και την ψυχή του και πολλές ώρες σε αυτή την ταινία".

Όπως προαναφέρθηκε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Τομ Χανκς και τον Όστιν Μπάτλερ, με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται στις 24 Ιουνίου.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Κωνσταντίνε Φραγκούλη, πώς γύρισες ένα ψυχολογικό θρίλερ στη Σάμο;

Ο σκηνοθέτης απαντά στις ερωτήσεις μας με αφορμή την αθηναϊκή πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
16/04/2024

Κάννες 2024: Το "September" της Αριάν Λαμπέντ κάνει πρεμιέρα στο Ένα Κάποιο Βλέμμα

Το μεγάλου μήκους σκηνοθετικό ντεμπούτο της διακεκριμένης ηθοποιού παρουσιάζεται σύντομα στην Κρουαζέτ.

Ελληνικό box office: Ένα "Panda" δεν φέρνει την άνοιξη

Το "Kung Fu Panda 4" συνεχίζει να συναρπάζει τους νεαρούς κινηματογραφόφιλους, αλλά οι καινούριες ταινίες μοιάζουν να μην ενδιαφέρουν ιδιαίτερα ούτε μικρούς ούτε μεγάλους.

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 18/4

Ένα περιπετειώδες δυστοπικό sc-fi, ένα υποβλητικό arthouse δράμα αλλά και μια νέα ταινία τρόμου προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Βλέπουμε την "Κάρι" του Στίβεν Κινγκ στον Δαναό

Την ταινία σκηνοθετεί ο Μπράιαν Ντε Πάλμα, ο οποίος παρέδωσε μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες τρόμου στην ιστορία και έκτοτε μπήκε στο πάνθεον των καλύτερων σκηνοθετών τρόμου.

Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 14ο International Micro μ Festival

Ανοιχτό κάλεσμα σε Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές με στόχο την ανάδειξη της ταινίας μικρού μήκους.

Το παιδικό και εφηβικό φεστιβάλ "Psaroloco" επιστρέφει

Το φεστιβάλ ετοιμάζει μια σειρά ταινιών - εργαστηρίων - διαδραστικών εμπειριών και συζητήσεων ειδικά προσαρμοσμένων για μικρούς σινεφίλ.