Κρις Χεμσγουόρθ, o "Βιλέν" του "Furiosa"

Stop the press, η Άνια-Τέιλορ Τζόι μόλις απέκτησε συμπρωταγωνιστή.

Κρις Χεμσγουόρθ

Στο "Blood, Sweat & Chrome: Fury Road", ο συγγραφέας Κάιλ Μπιουκάναν δημιούργησε πρόσφορο έδαφος όχι μόνο για τη δημιουργία του "Mad Max: Fury Road", αλλά και για την επερχόμενη ταινία-prequel, "Furiosa". Παρότι το δεύτερο θα αργήσουμε πολύ να το δούμε στη μεγάλη οθόνη αφού οι πρώτες εκτιμήσεις τοποθετούν την πρεμιέρα του γύρω στο 2024 (!), οι fans του franchise μπορούν τουλάχιστον να αρκεστούν στα καλούδια που ξέθαψε ο Buchanan, συμπεριλαμβανομένων κάποιων πληροφοριών για το επιλογή του βασικού κακού της υπόθεσης. Σύμφωνα λοιπόν, με το Blood, Sweat & Chrome, ο Αυστραλός καρδιοκατακτητής παύλα Θορ, Κρις Χεμσγουόρθ, θα είναι ο Βιολέν που θα αντιμετωπίσει τη "Furiosa" της Άνια-Τέιλορ Τζόι.

Η... κακιά η ώρα 

Το "Mad Max" στο μεταξύ, ήταν πάντα ένα ξεκάθαρα αυστραλιανό πρότζεκτ και η προσθήκη του Hemsworth στο cast συμπληρώνει το αποτέλεσμα με επιπρόσθετη αυθεντικότητα. Το γεγονός δε, ότι δεν τον έχουμε δει μέχρι στιγμής σε ρόλο κακού δημιουργεί περισσότερες προσδοκίες και προσδίδει ενδιαφέρον στο εν λόγω εγχείρημα.

Παρεμπιπτόντως, στο βιβλίο του Μπιουκάναν, ο παραγωγός και α' βοηθός σκηνοθέτη στο "Mad Max: Fury Road, P. J. Voeten", αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε η επιλογή του Hemsworth:

"Ο Τζορτζ είδε τον Κρις Χεμσγουόρθ αρχικά ως ένα τυπικό τηλεφώνημα και στη συνέχεια ερωτεύτηκε την ιδέα. Θα παίξει έναν τελείως αντίθετο τύπο από τα δεδομένα του, τον κακό πρωταγωνιστή. Δυστυχώς, πρέπει να βρούμε όλους τους άλλους χαρακτήρες μας που δεν υπάρχουν πια: έναν νέο Ιμόρταν, έναν νέο Μπούλετ Φάρμερ και μερικούς άλλους".

Αυτή η σύντομη δήλωση μας λέει αρκετά πράγματα. Πρώτον, ο Χεμσγουόρθείναι πιθανότατα ένας νέος κακός και όχι ένας από τους χαρακτήρες που αναφέρονται. Αυτό σημαίνει ότι δε θα ενσαρκώσει τους προαναφερθέντες, άσχετα αν υπάρχουν μερικοί άλλοι κακοί του franchise που ενδεχομένως θα μπορούσε να υποδυθεί. Αποκαλύπτει επίσης ότι ορισμένοι από τους χαρακτήρες του "Fury Road" θα επιστρέψουν με νέες μορφές ωστόσο. 

Πηγή: Esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Ο Χρήστος που δε μένει πια εδώ παρουσιάζει το ασύγκριτο "Μαζί, Ποτέ!"

Το ανατρεπτικό φιλμ του Φατίχ Ακίν αφηγείται μια hardcore ερωτική ιστορία στα άκρα που συνδυάζει τρυφερότητα, ανθρωπιά, ασυμβίβαστη τρέλα και rock’n’roll ρομαντισμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/04/2024

Η σκηνοθέτρια Ιρίς Καλτενμπάκ γύρισε μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς

Στην "Αρπαγή" η πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός υπογράφει ένα ψυχογράφημα που μένει αξέχαστο.

Οι ταινίες "Χάρι Πότερ" επιστρέφουν στους κινηματογράφους

Τα "Epic Movie Nights" φέρνουν ξανά στη μεγάλη οθόνη το franchise που λατρεύουν οι millennials.

"Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο": Η νέα ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ στο φεστιβάλ της Τραϊμπέκα

Ο σκηνοθέτης της "Νορβηγίας" ετοιμάζεται για παγκόσμια πρεμιέρα στη σημαντική νεοϋορκέζικη διοργάνωση.

Οι Άλεξ Γκάρλαντ & Κίρστεν Ντανστ μιλούν στο "α" για τον "Εμφύλιο Πόλεμο"

Ο σκηνοθέτης και η πρωταγωνίστρια της πολιτικά φορτισμένης δυστοπικής περιπέτειας απαντούν στις ερωτήσεις του "α" γύρω από τη δημιουργία μιας αγωνιώδους ταινίας, η οποία απεικονίζει έναν ανησυχητικό μελλοντικό κόσμο.

Εμφύλιος Πόλεμος

Πολιτική περιπέτεια γυρισμένη με ρεαλισμό, προβλέψιμα απλοϊκή στην εξέλιξή της και μονοδιάστατη στην παραβολή της για τη σύγχρονη αμερικανική πραγματικότητα.

Η Αρπαγή

Δομημένη σαν ψυχολογικό θρίλερ, μια ιστορία εμμονής αποκαλύπτει τη συντριπτική δύναμη των κοινωνικών ρόλων σ’ έναν κόσμο ψυχολογικής ανασφάλειας κι έλλειψης επικοινωνίας.