Οι ελληνικές μικρού μήκους που προβάλλονται το Μάρτιο στο Ανδόρα

Δείτε ποιες βραβευμένες ταινίες φιλοξενούνται τον επόμενο μήνα στο σινεμά της Σεβαστουπόλεως.

to_vankouver_short1 «Το Βανκούβερ»

Ο κινηματογράφος Ανδόρα συνεχίζει τις προβολές ελληνικών ταινιών μικρού μήκους πριν από τις κύριες απογευματινές προβολές, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στην τιμή της μεγάλου μήκους που τις διαδέχεται. Δείτε παρακάτω ποιες πρόκειται να παρουσιαστούν το Μάρτιο.

Το Νόημα του Αυγούστου (Μάνος Παπαδάκης) - έως 9/3

to_noima_tou_avgoustou

Ο Αντρέας πρέπει να προσέχει το σπίτι και τον σκύλο του αφεντικού. Το σκυλί είναι άγριο και το σπίτι πολυτελές. Οι συνάδελφοι από το εργοστάσιο ζηλεύουν. Το σκυλί λέγεται Λέμπεν και έχει τα δικά του σχέδια.

Η Κλήση (Μάριος Ψαράς) - 10-16/3

i_klisi_short

Μια τρανς δέχεται ένα τηλεφώνημα για να παραστεί στην κηδεία της μητέρας της. Υπό έναν όρο.

Στο Γύψο (Άκης Μελαχρής & Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος) - 17-23/3

sto_gypso_short

Η περιπέτεια ενός δεσμοφύλακα από την επαρχία που θα καταλήξει ολόκληρος σε γύψο – και θα χάσει τη δουλειά του – όταν δεν καταφέρνει να σταματήσει την απόδραση των κρατουμένων. Με νέα ιδιότητα και πολλαπλά κατάγματα, θα συναντηθεί ξανά με τους κλέφτες…

Το Βανκούβερ (Άρτεμις Αναστασιάδου) - 24-31/3

to_vankouver_short2

Δύο αδέλφια, ένα ξόρκι, πληγωμένα τοπία κι ένα αναπόφευκτο φευγιό. Μια καθημερινή ιστορία μετανάστευσης, θα γίνει το χρονικό μιας εξαφάνισης.

Περισσότερες πληροφορίες

Ανδόρα

Σεβαστουπόλεως 117, Ερ. Σταυρός (ΜΕΤΡΟ Πανόρμου)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το Περασμένο Καλοκαίρι

Αρκετά πιστό ριμέικ της δανέζικης "Βασίλισσας της Καρδιάς". Ενός τολμηρότερου ερωτικού δράματος, το οποίο διέθετε ένα διαφορετικό, αιχμηρό φινάλε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
18/04/2024

Αμπιγκέιλ

Το μυστήριο συναντά το horror και το απενοχοποιημένο φαν, σε ένα διασκεδαστικό μιξ αναφορών και χαβαλέ, μέχρις ότου χαθεί ο έλεγχος και κυριαρχήσει η σαχλαμάρα.

Σπίθα στη Θάλασσα

Συγκινητικό δράμα επώδυνης ενηλικίωσης, το οποίο δεν ανοίγεται στα βαθιά σεναριακά, αντλώντας συναισθηματική δύναμη από τους τρισδιάστατους χαρακτήρες του.

Μη μου Λες Ψέματα

Συναισθηματική, στέρεα, όσο και εύπεπτη δραμεντί πάνω στα αληθινά ψέματα, τα οποία ξεκινούν από τη ζωή και γίνονται συναρπαστικές λογοτεχνικές και κινηματογραφικές ιστορίες.

Ένα Φλιτζάνι Καφέ και Καινούργια Παπούτσια

Υπαρξιακά αδιέξοδα πασχίζουν να αναδειχθούν μέσα από μια μελοδραματική συνθήκη, ο μινιμαλιστικός χειρισμός της οποίας καταντά φτωχός και μονοδιάστατος.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Training Hashira

Όπως στο περσινό "The Swordsmith Village", έχουμε και εδώ τη συρραφή τριών τηλεοπτικών επεισοδίων, απευθυνόμενη αποκλειστικά στους λάτρεις της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Demon Slayer".

Η Μία και Εγώ: Η Ταινία

Πρώτη κινηματογραφική εκδοχή των ναΐφ περιπετειών της ηρωίδας μιας γερμανικής τηλεοπτικής σειράς, η οποία συνδυάζει live action και animation.